Detaylar
Kim cevapladı?Fakir dostu, driver düşmanı.
@Michael MYERS Ölümüne AMD hocam, onunla geldik onunla gideriz paramız olana kadar.
Şaka bir yana, parasının her kuruşunu hak ediyor. NVIDIA gibi kartın boğazını sıkmıyor VRAM kısarak, uzun süredir problem yaşamadım driver kısmında.
Radeon 7570
6500 XT
6600
sırada 9070 XT var.
(!) @Michael MYERS Ölümüne AMD hocam, onunla geldik onunla gideriz paramız olana kadar.
Şaka bir yana, parasının her kuruşunu hak ediyor. NVIDIA gibi kartın boğazını sıkmıyor VRAM kısarak, uzun süredir problem yaşamadım driver kısmında.
Radeon 7570
6500 XT
6600
sırada 9070 XT var.
Son düzenleme:
Mordor Kumpircisi
Becerikli
RTX 4060Ti'dan 9070 XT'ye terfi edeli tam 13 ay oldu ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim iyi ki de Techolay forumundaki daha kartı kullanmadan ezbere olumsuz eleştiri yöneltenlere ve ön yargılı yorumlara aldırmadan satın almışım diyorum, bu süre zarfında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım.
4K çözünürlükte yüksek performansın keyfini çıkarıyorum.
NVIDIA, oyun teknolojileri ve oyunlara verdiği destek açısından sektörün öncü firması tartışmasız ve bu nedenle oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor doğal olarak, %95'lik pazar payı zaten bunu gösteriyor.
Fakat İlla her şeyi siyah beyaz görmek gerekmiyor. NVIDIA'nın güçlü olduğu noktalar olduğu gibi, AMD'nin de başarılı olduğu alanlar var birinin iyi olması diğerinin kötü olduğu anlamına gelmez.
4K çözünürlükte yüksek performansın keyfini çıkarıyorum.
NVIDIA, oyun teknolojileri ve oyunlara verdiği destek açısından sektörün öncü firması tartışmasız ve bu nedenle oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor doğal olarak, %95'lik pazar payı zaten bunu gösteriyor.
Fakat İlla her şeyi siyah beyaz görmek gerekmiyor. NVIDIA'nın güçlü olduğu noktalar olduğu gibi, AMD'nin de başarılı olduğu alanlar var birinin iyi olması diğerinin kötü olduğu anlamına gelmez.
Yakın zaman içinde kendisiyle sistem toplayacağım. Aynı fiyatta CUDA çekirdeği gerekmiyorsa kesinlikle NVIDIA kartlardan daha mantıklı.
Mordor Kumpircisi
Becerikli
9060 XT 16'cıyım ben bu seride AMD cephesinde. NVIDIA'da ise gecen sene RTX 4060 Ti 16 GB dediğim gibi RTX 5060 Ti da bu senenin F/P canavarı.
Laptopta da NVIDIA 4060'dı geçen sene favorim her ne kadar 8 VRAM az olsa da, neyse ki 5070 12 GB çıkararak onu da düzelttiler.
16 GB versiyonundan bahsettiğinizi farzediyorum, RTX 5060 Ti'ın da bir F/P'liği kalmadı 28-30K'ye çıkmış durumda 4070 performansı bile veremiyor. NVIDIA, RTX 4060 Ti Super modelini çıkarsaydı bu kart o kart olacaktı aslında.
RTX 5060 Ti'a bu paraları vereceğime ki ikinci elde de ucuz bir kart değil giderim RTX 4070 Ti alırım ikinci el bilinçli ve rasyonel bir tüketici olarak. Performans anlamında RTX 5060 Ti ile mukayese bile edilmez.