9070XT ekran kartım var sanırım yeni bir driver gelmiş. Adrenaline uygulamasında gözükmüyor nasıl indirebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
AMD'nin sitesinden indirin hocam.
25.6.3 versiyonu optional driver. Bu linkten indirebilirsin.
Güncellemeleri Yönet var ama kontrol et yok. NVIDA App'e anında gelen yeni sürücü, AMD'ye anında gelmiyor gibi. Elle indirmek gerek.
Güncellemeleri Yönet var ama kontrol et yok. NVIDA App'e anında gelen yeni sürücü, AMD'ye anında gelmiyor gibi. Elle indirmek gerek.
"Check for Updates" butonu var, WHQL sürücü olmadığı için Adrenalin'in içinde güncelleme gözükmüyor.
Bende o buton yok:
Çok enteresan hocam. Belki de optional sürücüde olduğunuzdan dolayıdır ya da daha saçması uygulama dili Türkçe olduğu için olabilir.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Konudan alakasız bir şey sorabilir miyim 7800 XT kullanıyorum aldığımdan beri korkudan hiç driver güncelleyemedim aktif olarak 24.12.1 kullanıyorum. Güncelleme yapmalı mıyım?
Neden korkuyorsunuz?
6ix9ine
Çalışkan
Merhaba, ben de tam internette aramaya başlamıştım konu açılmış. Bende de durum bu şekilde;
Fakat anlamadığım olay şu ben bahsettiğiniz linkten hem Auto Detect and Install Revision Number'ı hem de Adrenalin Ediiton'u indirdim fakat herhangi bir güncelleme notu ile karşılaşmadım. AMD'nin asıl güncelleme yaptığı driver AMD FSR Technical olan mı ? Bilginiz var mı ? İlk kez böyle bir deneyim yaşıyorum.
Fakat anlamadığım olay şu ben bahsettiğiniz linkten hem Auto Detect and Install Revision Number'ı hem de Adrenalin Ediiton'u indirdim fakat herhangi bir güncelleme notu ile karşılaşmadım. AMD'nin asıl güncelleme yaptığı driver AMD FSR Technical olan mı ? Bilginiz var mı ? İlk kez böyle bir deneyim yaşıyorum.