UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar 9070 XT alıyordum tam fakat biraz bütçemi artırıp RTX 5070 Ti aldım, saf kas olarak ve DLSS4 + MFG + diğer bütün özellikleri için. Çok daha mantıklı geldi. İyi mi yapmışım 5070 Ti alarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi iyi yapmışım mesela hocam?

Teşekkür ederim hocam. ;)

RX 9070 XT'den daha iyi sadece fiyat konusunda sorun vardı aralarında. Şu an 9070 XT hala fiyatını o kadar hak ediyor diyemeyiz. 5070 Ti da VRAM sorunu yok 16 GB VRAM'i var + MFG ve DLSS4 ile daha uzun ömürlü daha stabil bir kart.

RX 9070 XT'den daha iyi sadece fiyat konusunda sorun vardı aralarında. Şu an 9070 XT hala fiyatını o kadar hak ediyor diyemeyiz. 5070 Ti da VRAM sorunu yok 16 GB VRAM'i var + MFG ve DLSS4 ile daha uzun ömürlü daha stabil bir kart.
O zaman içim çok rahat etti şimdi daha çok.
RTX 5070Ti VRAM+Her şeyi olarak daha mükemmel geldi bana da.

DLSS 4 desteğinin daha geniş olması ve MFG gibi avantajlar sebebiyle daha iyi yapmışsın. 15 yıllık AMD'ci olarak ben de geçtim.
Sende hoş geldin aramıza hocam :D

teşekkür ederim Ace Hocam :)

@AceTeq Hocam Raijintek Cratos 850+80GOLD psu’m var kablolar uyar mı 5070Ti ekran kartına ?

Son düzenleme:
O zaman içim çok rahat etti şimdi daha çok.
RTX 5070 Ti VRAM+Her şeyi olarak daha mükemmel geldi bana da.

Sende hoş geldin aramıza hocam :D

Teşekkür ederim Ace hocam :)

@AceTeq hocam Raijintek Cratos 850+80Gold PSU'm var kablolar uyar mı 5070 Ti ekran kartına?

Parasını hak eden bir PSU. Sorun çıkarmaz.
Bu PSU'ya da bakabilirsin fakat modüler değil. Zaten 5070 Ti 12VHPWR ile güç alıyor. Cratosdada bunda da var o kablo.