SHERLOCKED
Başarılı
Selam, bu tier List'te belirtilenin aksine gaming OC modelinde VRAM sıcaklıklarım 100 dereceyi görüyor (FurMark'ta). Normal gelmedi bana. Bakım zamanı geldi desem ekran kartı bu. Pump-out olmuş olabilir mi?
Hocam selam hangi markanın hangi ürününü kullanıyorsunuz? Micron marka VRAMler daha çok ısınıyor diğer markalara nazaran.Selam, bu Tier List'te belirtilenin aksine gaming OC modelinde VRAM sıcaklıklarım 100 dereceyi görüyor (FurMark'ta). Normal gelmedi bana. Bakım zamanı geldi desem ekran kartı bu. Pump-out olmuş olabilir mi?
Hangi model var sizde?Merhaba bende 9070XT kullanıyorum kart en ağır yükte 67 derece ancak VRAM değerleride 95 derece arası. Bence gayet normal 9070XT sıcak çalışan bir kart olarak biliyorum.
Hocam selam hangi markanın hangi ürününü kullanıyorsunuz? Micron marka VRAM'ler daha çok ısınıyor diğer markalara nazaran.
Artı olarak kasanızın hava sirkülasyonu iyi mi?
Hocam kartınızda çift bios varsa sessiz modda çalışıyor olabilir mi? + olarak kart modelini ve markasını söyler misiniz?Hangi model var sizde?
Hava sirkülasyonum çok iyi. Hynix marka bellek.
Hynix bellekler Samsung belleklere göre en az 10 derece daha sıcak çalışıyor. 90 derecelerde olması gayet normal ama 100 derece sıcak kasa içi hava sirkülasyonu artırın.
Hocam kartınızda çift BIOS varsa sessiz modda çalışıyor olabilir mi? Artı olarak kart modelini ve markasını söyler misiniz?
XFX swift 9070Xt hocam
Gigabyteın 7000 serisinde de kartların hotspot değerleri yüksekti hocam. Hynix 105 dereceye kadar çalışmasına izin vermiş VRAMlerin. 9070 serisinde sıcaklık ile hotspot arasında 15/20 derece fark olması normal.@Motionless lN White.
Hocam zaten kasa kapağı açıkken bu değerler. Kapalıyken de alttan ve önde 3'er giriş üstten 3 çıkışım var. Yeterince iyi bence.
Gigabyte gaming OC. Modeli belirtmiştim de Gigabyte olduğunu yazmayı unutmuşum. Performance modundaydı.
Hotspot değil zaten derdim.Gigabyteın 7000 serisinde de kartların hotspot değerleri yüksekti hocam. Hynix 105 dereceye kadar çalışmasına izin vermiş VRAMlerin. 9070 serisinde sıcaklık ile hotspot arasında 15/20 derece fark olması normal.