Detaylar
Kim cevapladı?Steel Legend iyi olur, Gigabyte, Prime, Challenger hep aynı seri, Steel bir tık üstü.
Daha kendim yaşadım geçen kart ikinci el adam al sat yapıyor heralde, 5070 ti fiyatına 5070 satıyor sıfır ayarında diye. Kartların sıfırlarına daha zam gelmemiş adam bana diyor ki NVIDIA AMD zam haberi yaptı eğer varsa senden bile alırım diyor.Maalesef piyasa böyle. Ha sıfırı 40 olan malı 37 den kimse satamaz, listede dursun. Piyasada karşılık neyse odur. O insanlarda kendisini enflasyondan korumaya çalışıyor (kötü niyetliler hariç). İkinci el ile sıfır arasında en az %15-20 civarı fark olmalı benim düşüncem.
oğuz sasi 87
Üstün
O 40k üstü hocam ona para yetişmiyor. Ayrıca dediğiniz kadar sıkıntılı mı ya? Sıradan bir kullanıcı olacağım uv yapıp kullanacağım sadece.Steel Legend iyi olur, Gigabyte, Prime, Challenger hep aynı seri, Steel bir tık üstü.
Hayır çok sıkıntılı değil, Prime modeli stabil. Ona kalırsa bana da herkes ASUS Dual giriş seviyesi alma dedi, daha karttan tık sesi duymadım, sıcaklıklar stabil, fiyatlar ucuzken herkes tepe modellere alıştı... Giriş modeli ile de sorun yaşamazsın.
oğuz sasi 87
Üstün
Onu alıp geçeyim o zaman hocam tasarımı da bence şık. Çünkü aşırı kartı zorlayan biri değilim çok oyun da oynamıyorum amacım uzun yıl gitsin. Gigabyte olanı daha çok sevdim de asusu alırım muhtemelen.
Gigabyte kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. ASUS denendi, kağıt üzerindeki teknik verilere çok takılma, onu yapan mühendislerin, IQ seviyesinin buradaki kişilerden düşük olacağını sanmam.
Şu an sadece PTT de var düşük fiyat, satıcı iventus bilgisayar, kendi sitelerinde kart 45.000 TL, fiyat güncelleyebilirler. Kargo paketini video çekerek açman lazım, ya da başka bir yere 39 bin TL'ye stok girene kadar beklemen lazım, deyneğin iki ucu da şu an lacivert @oğuz sasi.
Son düzenleme:
oğuz sasi 87
Üstün
Hangisi hocam asus olanı mı? Ek olarak kartı alıp yatıracağım ortada sistem yok şu an. Sıkıntı olabilir mi?Gigabyte kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. ASUS denendi, kağıt üzerindeki teknik verilere çok takılma, onu yapan mühendislerin, IQ seviyesinin buradaki kişilerden düşük olacağını sanmam.
Şu an sadece PTT de var düşük fiyat, satıcı iventus bilgisayar, kendi sitelerinde kart 45.000 TL, fiyat güncelleyebilirler. Kargo paketini video çekerek açman lazım, ya da başka bir yere 39 bin TL'ye stok girene kadar beklemen lazım, deyneğin iki ucu da şu an lacivert @oğuz sasi.
N11 üzerinden gigabyte olanını da alabilirim daha uygun olursa.
Hangisi hocam ASUS olanı mı? Ek olarak kartı alıp yatıracağım ortada sistem yok şu an. Sıkıntı olabilir mi?
Kargo kutusu hasar görmediği sürece sorun olmaz, garanti süresi bitmeden sistemi tamamlamaya çalışın.
oğuz sasi 87
Üstün
Max 1 ay sürer tamamlamam. Yeterli olur herhalde kutularını bile açmayacağım her şey geldikten sonra toplayacağım. Ptt den almalı mıyım ?Kargo kutusu hasar görmediği sürece sorun olmaz, garanti süresi bitmeden sistemi tamamlamaya çalışın.