RX 9070 XT'lerin fiyatları mı arttı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
  • Etiketler Etiketler
    arttı
Amd %10, Nvidia ise %30 zam yaptı. 40 bin TL'nin üzerine çıktı 9070XT'ler.

Ne bekliyorsunuz ki, sıfırı 40 bin TL'nin üzerinde olan bir kartın ikinci el piyasasında 30 bin TL'ye satılmasını mı? Üstelik kart daha yeni sayılır ve piyasadaki kartların çoğunun garanti süreci halen devam ediyor.

Ben Gigabyte 9070XT modelini kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir memnunum. Sıcaklık değerleri bu yaz sıcağında ortalama 60 derece. Soğutucu açısından kaslı bir kart, bir sıkıntısını görmedim.

Çok dehşet fark olacağını sanmıyordum hocam alacağım zaman gözüme hangisi çarparsa onu alırım. İkisi de çok şık modeller ya.

Aynen öyle 30 bin TL'ye satılmasını bekliyoruz, 9060 XT 16 GB modeli hala 16K'ya satılıyor.

Prime ve gaming OC de undervolt yaparsan anca benim Pulse seviyesinde sıcaklığa düşüyor. Pulse Pure orta seviye kartlar giriş değil.
Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC modelinin GPU boost frekansı diğer bazı modellere kıyasla yüksek. %100 yük altında 3280 MHz'leri görüyorum kullandığım kartta. Bu nedenle bir tık daha sıcak çalışıyor olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…