RX 9070 XT'lerin fiyatları mı arttı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
  • Etiketler Etiketler
    arttı
Kusura bakmayın ama suç sizde. Almayacağınız mal ile ilgili satıcıyla görüşmeyin. O satıcıda ilanda malını bekletmeye devam etsin. Siz görüşerek adamın malının satmak istediği rakama yakın davranmış oluyorsunuz. Benim daha 1 ay olmadı Ryzen 5 7600 işlemciyi satalı. Piyasada 5.000 civarı en düşük. Ben 4.200 e sattım. Çünkü o kadar çok ilan var ki demek ki 5000 liraya alıcı yok, satıcılarda satmak istemiyor. Biraz daha beklesem belki o fiyata satacaktım ama aradan 2 ay geçecekti. O aradaki fark zaten enflasyonda eriyor. Uzun lafın kısası herkesin aklı fikri kendine. Ben olsaydım bahsettiğiniz satıcıyla iletişime dahi geçmezdim.

Tabii bu da var daha çok güç çekiyor ama soğutma bence yetersiz. daha iyi olabilirdi

Hepsi güzel kartların, sıcaklıklar da çok iyi ama 9070XT'yi kendi aralarında karşılaştırdığımız zaman soğutma performansı bir tık geri kalan modeller.

Elbette bence de daha iyi olmalıydı. Zaten yük altında fan devri diğer modellere göre yüksek Gigabyte modelin. Düşük fan devri ile daha etkili bir termal soğutma performansı beklerdim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…