Enermax, Sharkoon, raijintek, 1 st Player, NZXT gibi markaları alabilirsin. PCI-e kablo sayısını inceleyip alırsın, bu modellerin port sayısı genelde fazla olur, sorun yaşamazsın.
1ST PLAYER NGDP 1000W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ. PcKolik'te uygun fiyat, ücretsiz kargo ve taksit imkânı.
Link'deki ürünler uzatma kablosu dönüştürücü değil, işine yaramaz. PSU'daki kablo üzerinde 600W yazıyor mu? TR de dönüştürücü satan yok olsa al derdim varsa da ben bulamadım. En garanti yol yeni PSU.
Link'deki ürünler uzatma kablosu dönüştürücü değil, işine yaramaz. PSU'daki kablo üzerinde 600W yazıyor mu? TR de dönüştürücü satan yok olsa al derdim varsa da ben bulamadım. En garanti yol yeni PSU.
Dönüştürücü linki atayım dedim ama TR'de olmadığı için yurt dışı linklerini de pas geçiyorum. Ayrıca kablo da lazım. Onun yerine @X99'un önerdiği PSU'lardan birini alabilirsin. En sorunsuz çözüm yolu o senin için.
Rica ederim, kablo ile çevirme ve çoklama işi biraz riskli, güç kaynağını değiştirmen daha doğru olur, elindeki MSI'yi ikinci elden satışa koyarsın, bütçe olarak rahatlatır. Biraz önce kablo ile deneme yaptım ama, o bulduğun uzatma kablosu şart, soketin birisini yanlışlıkla gevşek takarsan, büyük bir sorun yaşama ihtimalin var, riske girmeye değmez. Reddit'te incelediğim konularda da kablo ile riske girmemişler, güç kaynağı değişimi yapmışlar.