Arkadaşlar, bilgisayarım biraz eskidi (i5 2430m, HD 3000). Ben de yeni PC toplayayım diyorum. Biraz araştırdım, ChatGPT'ye sordum; RX 9600 XT ve R7 7800X PC toplamaya karar verdim. Sizce mantıklı mı? Başka ne önerirsiniz? Linux kullandığım için AMD GPU tercih ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, bilgisayarım biraz eskidi (i5 2430M, HD 3000). Ben de yeni PC toplayayım diyorum. Biraz araştırdım, ChatGPT'ye sordum; RX 9600 XT ve R7 7800X PC toplamaya karar verdim. Sizce mantıklı mı? Başka ne önerirsiniz? Linux kullandığım için AMD GPU tercih ettim.
Bütçe nedir?
9600XT diye bir kartı ilk defa duyuyorum.
Bütçe nedir?
9600XT diye bir kartı ilk defa duyuyorum.![]()
9060XT demek istemiş galiba.
Hu tao
Yetkin
9060XT olacak hocam, yanlış yazmışımBütçe nedir?
9600XT diye bir kartı ilk defa duyuyorum.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bilgisayarım biraz eskidi (i5 2430M, HD 3000). Ben de yeni PC toplayayım diyorum. Biraz araştırdım, ChatGPT'ye sordum; RX 9600 XT ve R7 7800X PC toplamaya karar verdim. Sizce mantıklı mı? Başka ne önerirsiniz? Linux kullandığım için AMD GPU tercih ettim.
ChatGPT'ye göre sistem toplama. Piyasayı kontrol edemez, dengesiz parça önerir. Sizin bütçeniz nedir?
9060XT olacak hocam, yanlış yazmışım. Bütçe 65.000 TL.
65K ya 9060XT'den daha iyi şeyler çıkar.
Hu tao
Yetkin
ChatGPT'ye göre sistem toplama. Piyasayı kontrol edemez, dengesiz parça önerir. Sizin bütçeniz nedir?
Fiyat bandıma göre sordum ona hocam. Parçaları kendim seçecek. Sizin de önerilerinizi isterim.
Fiyat bandima göre sordum ona hocam parçaları kendim seçecek sizin de önerilerinizi isterim.
Tek kasa mi 65k, yoksa monitör, kasa, klavye ve fare dahil mi?
Hu tao
Yetkin
Çok fazla araştırmadın hocam. Hem yeni kart hem de 16 GB VRAM var diye baktım. Fiyatına iyi geldi bana.
Fiyat bandima göre sordum ona hocam parçaları kendim seçecek sizin de önerilerinizi isterim.
Bu bütçede 9070XT belki daha iyi bir sistem çıkabilir hocam. @efebatiin hocam daha iyi bilir.