berat kaan
Başarılı
Son çare olarak deneyeceğim ancak, herhangi bi' hata veya performans düşüşü yaşamadım.Yeniden format atmanız gerek diye düşünüyorum. Aynı hatayı ben de aldım düzeltmek için uğraştım ve Premiere vs. kullanamıyordum. Çoğu oyunda hata alıyordum. En sonunda format attım düzeldi.
Hatayı almaya başladığımda herhangi bir oyun yoktu sistemimde. Şu an da hala aynı hatayı alıyorum. Valorant, CS, PUBG gibi oyunlarda hata veya performans düşüşü yaşamadım.Büyük ihtimalle bu hataya bir oyunun eksik veya bozulmuş dosyaları sebep oluyor. Ekran kartı sürücülerinden olacağını sanmıyorum.
Formatı zaten dün atmışsınız, önemli dosyalarınız yoksa bir daha atmanızı öneririm. Bu hatayı aldıktan sonra bende çoğu oyunda textureler bozuluyordu garip bir şekilde.Son çare olarak deneyeceğim ancak, herhangi bi' hata veya performans düşüşü yaşamadım.
Tekrar formatladım, aynı hatayı hala alıyorum.Formatı zaten dün atmışsınız, önemli dosyalarınız yoksa bir daha atmanızı öneririm. Bu hatayı aldıktan sonra bende çoğu oyunda textureler bozuluyordu garip bir şekilde.
Bu aracı deneyip dönüş yapacağım.Aracı kullanıp deneyebilirsiniz.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
İlk çözüm işe yaradı, teşekkürler.Sorununuzun çözümü DLL kopyalamak. Bu gibi durumlarda kopyalama yasak olsa dahi bu dosya Direkt işletim sistemi dosyasıdır. Geri getirilemeyebilir mesela. Bu yüzden denenebilir.
Link: https://download.zip.dll-files.com/...ken=8tdOiP6PGDANOvWdgXak7A&expires=1705871590
Dosyayı indirip Windows -> System32 klasörüne kopyalayın.