Tiny 10 23H1'e kadar kullanmanı sağlıyor. Tamamen sana kalmış LTSC'den bir farkı yok, en son kullandığımda 1 GB larda takılıyordu kullanım.

Windows 11 LTSC normalden fark yok düz Windows 11 130 işlem varsa LTSC 110 kendin özelleştirebilirsin ben öyle yaparak işlemleri 80e indirdim.

O sistem için LTSC bana gereksiz geliyor. Eğer 16 ve üstü RAM'in varsa 24H2 kur üstüne de CTT WinUtil'den debloat yap. Şu videoyu izleyebilirsin.

Zamanlamalı attığım yerde önemli bir detay var. Onu yapmanı öneririm.

Bu videoda kullandığı windowsun winutil içindeki microwin olduğunu biliyor musun?

Hayır. Bu videoda Microwin kullanmıyor. Videoyu izlersen göreceksin, WinUtil'de MicroWin sekmesi yok. Microwin'in daha çıkmadığı zamanlar yapılmış bir video bu. Kaldı ki microwin'de başta zamanlayarak attığım yöntemi yapmana gerek bile yok. Microwin kendisi hallediyor onu.

Tabii microwin kötü değil, sadece debloat'ı direkt olarak iso'dan değil WinUtil'den kendin özelleştirerek yapmak istersin diye söyledim. İstersen microwin'de kullanabilirsin. Ama şahsen ben genel olarak WinUtil'den kendim yapmayı tercih ediyorum. Bazı istediğim özellikleri default olarak kapıyor.