limasollu

Uzman
Ayarlarımı yaptım ama hala Ryujin sıvı soğutmamin LED'leri yanmiyor. Bir de RAM'lerim 4800 MHz'de çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarımı yaptım ama hala Ryujin sıvı soğutmamin LED'leri yanmiyor. Bir de RAM'larim 4800 MHz de çalışıyor.
Ryujin için Asus Armoury Crate kurup RGB ayarlarını yapabiliyorsunuz.

Bellekler için BIOS'a girip D.O.C.P'yi devreye alın. Profile 1 yazar genelde. Onu seçtikten sonra ayarları kaydedip yeniden başlatıyorsunuz. Bu kadar.

Armoury Crate yüklü ama Ryujin'i görmüyor ki.

Bellek işini bir yapalım madem, sonra ona bakalım.

BIOS'a girince şu şekilde:

1710723773327.webp

Başka hangi ayarları yapmam lazım. Bios güncellemesi yapmalıyım mi?

BIOS sürümünüze bakıp, anakartınızın destek sayfasındaki en son sürüm ile kıyaslarsınız. Eğer sizinki daha eski ise son sürüm ile ne geldiğine bakılır, geçmeye değecek şeyler geldiyse güncellenir.

ROG Ryujin'in aydınlatması sistemi ilk taktığınızdan beri mi çalışmıyor? Yoksa bir değişiklik yaptınız ve ondan sonra mı çalışmadı?

Sanırım ilk aldigimdan beri, çünkü kutusuna baktığımda LED'li fanları gördüm. Ama sorunun ne olduğunu anlayamadım.

Sanırım ilk aldigimdan beri, çünkü kutusuna baktığımda LED'li fanları gördüm. Ama sorunun ne olduğunu anlayamadım.

Soğutucunun RGB bağlantılarını taktığınızdan eminseniz, bakalım sistem tarafından görülüyor mu kontrol edelim.

Windows'da neredeydi diye gittim baktım bir, Diğer Aygıtlar ve Bluetooth kısmına gidip, hata görülen bir aygıt var mı bakabilir misiniz?

Oreki kardeşim kusuruma bakma yattım. Yarın sabah bakarım ve sana bilgi veririm. Hayırlı geceler.

Oreki kardeşim merhaba.