L limasollu Uzman Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 14 18 Mart 2024 #1 Ayarlarımı yaptım ama hala Ryujin sıvı soğutmamin LED'leri yanmiyor. Bir de RAM'lerim 4800 MHz'de çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2024
Ayarlarımı yaptım ama hala Ryujin sıvı soğutmamin LED'leri yanmiyor. Bir de RAM'lerim 4800 MHz'de çalışıyor.
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.317 18 Mart 2024 #21 Armoury Crate bozuktur diyeceğim de Windows da görmüyor. Farklı portları deneyelim tek tek duruma göre artık. Artı 0 Eksi
Armoury Crate bozuktur diyeceğim de Windows da görmüyor. Farklı portları deneyelim tek tek duruma göre artık.
KS KS L limasollu Uzman Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 14 18 Mart 2024 #22 Bağlantıları kasanın arkasında mı? Yani diğer kapak tarafında mı? @Chef kardeşim yabancı forumlarda pek bir şey yazmıyor. Ama yine de vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim araştırırım tekrardan. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Bağlantıları kasanın arkasında mı? Yani diğer kapak tarafında mı? @Chef kardeşim yabancı forumlarda pek bir şey yazmıyor. Ama yine de vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim araştırırım tekrardan.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 18 Mart 2024 #23 limasollu dedi: Bağlantıları kasanın arkasında mı? Yani diğer kapak tarafında mı? @Chef kardeşim yabancı forumlarda pek bir şey yazmıyor. Ama yine de vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim araştırırım tekrardan. Genişletmek için tıkla... Hocam bi bakarım şimdi. Eğer hiç bir türlü çözüm bulamazsan mecbur ya garanti ya da iade. Artı 0 Eksi
limasollu dedi: Bağlantıları kasanın arkasında mı? Yani diğer kapak tarafında mı? @Chef kardeşim yabancı forumlarda pek bir şey yazmıyor. Ama yine de vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim araştırırım tekrardan. Genişletmek için tıkla... Hocam bi bakarım şimdi. Eğer hiç bir türlü çözüm bulamazsan mecbur ya garanti ya da iade.
KS KS L limasollu Uzman Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 14 18 Mart 2024 #24 Daha yeni aldım. Orada stres testlerini de yaptılar ama nasıl orada görmüyorlar LED'lerin yanmadığını. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Daha yeni aldım. Orada stres testlerini de yaptılar ama nasıl orada görmüyorlar LED'lerin yanmadığını.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 18 Mart 2024 #25 limasollu dedi: Bağlantıları kasanın arkasında mı? Genişletmek için tıkla... Kontrolcunuz varsa arkadadir muhtemelen onun haricinde pompa RGB'si anakart uzerindeki USB 2.0 pinlerine baglaniyor o baglantiyi da kontrol edin. Artı 0 Eksi
limasollu dedi: Bağlantıları kasanın arkasında mı? Genişletmek için tıkla... Kontrolcunuz varsa arkadadir muhtemelen onun haricinde pompa RGB'si anakart uzerindeki USB 2.0 pinlerine baglaniyor o baglantiyi da kontrol edin.
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.317 18 Mart 2024 #26 @limasollu Şu kablo anakartınıza bağlı mı? Pompadan çıkacak, onu takip edip anakartın USB portuna takılı mı kontrol edin bakalım. Yuki dedi: Kontrolcunuz varsa arkadadir muhtemelen onun haricinde pompa RGB'si anakart uzerindeki USB 2.0 pinlerine baglaniyor o baglantiyi da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Test edenler ışık işini Tanrı'ya emanet ediyorlar bazen. Belki bağlı bile değildir anakarta. Artı 0 Eksi
@limasollu Şu kablo anakartınıza bağlı mı? Pompadan çıkacak, onu takip edip anakartın USB portuna takılı mı kontrol edin bakalım. Yuki dedi: Kontrolcunuz varsa arkadadir muhtemelen onun haricinde pompa RGB'si anakart uzerindeki USB 2.0 pinlerine baglaniyor o baglantiyi da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Test edenler ışık işini Tanrı'ya emanet ediyorlar bazen. Belki bağlı bile değildir anakarta.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 18 Mart 2024 #27 Oreki dedi: Test edenler ışık işini Tanrı'ya emanet ediyorlar bazen. Belki bağlı bile değildir anakarta. Genişletmek için tıkla... Yanmadigina gore guc de yok gibi zaten bagli degildir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Oreki dedi: Test edenler ışık işini Tanrı'ya emanet ediyorlar bazen. Belki bağlı bile değildir anakarta. Genişletmek için tıkla... Yanmadigina gore guc de yok gibi zaten bagli degildir muhtemelen.
KS KS L limasollu Uzman Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 14 18 Mart 2024 #28 Merhaba arkadaşlar geç mesaj için kusuruma bakmayın. Dediklerinizi yaptım kontrolleri sağladım ama hala aynı. BIOS güncelleme yapmam gerekli mi? Artı 0 Eksi
Merhaba arkadaşlar geç mesaj için kusuruma bakmayın. Dediklerinizi yaptım kontrolleri sağladım ama hala aynı. BIOS güncelleme yapmam gerekli mi?
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.317 18 Mart 2024 #29 limasollu dedi: BIOS güncelleme yapmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... En son sürümde değilseniz yapabilirsiniz. Belki mucize eseri çözüme kavuşturur. Bu arada BIOS güncellemesi ile tüm ayarlarınız varsayılana sıfırlanır. Fan ayarı ve bellek için D.O.C.P. ayarını tekrar yapmanız gerekecek. Artı 0 Eksi
limasollu dedi: BIOS güncelleme yapmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... En son sürümde değilseniz yapabilirsiniz. Belki mucize eseri çözüme kavuşturur. Bu arada BIOS güncellemesi ile tüm ayarlarınız varsayılana sıfırlanır. Fan ayarı ve bellek için D.O.C.P. ayarını tekrar yapmanız gerekecek.
KS KS L limasollu Uzman Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 14 18 Mart 2024 #30 Oreki kardeşim biraz önce ASUS'un sitesinden şunu indirdim: Pd Firmware Update tool V104. Ve çalıştırdım. Bir şeyler yaptı ama tam anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Oreki kardeşim biraz önce ASUS'un sitesinden şunu indirdim: Pd Firmware Update tool V104. Ve çalıştırdım. Bir şeyler yaptı ama tam anlayamadım.