1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 1 Mart 2025 #11 Hocam oynarsın ama görüntü leş gibi olur switchin donanımı yüzünden. Pc'de de iyi grafikli olmuyor switchteki hali nasılsa öyle. gustavo dedi: Anlamadığım bir şey var aynı oyun nintendodada paralı değil mi niye uğraşıyoruz? Genişletmek için tıkla... Korsan? Reverse enginerring? Dump?
Hocam oynarsın ama görüntü leş gibi olur switchin donanımı yüzünden. Pc'de de iyi grafikli olmuyor switchteki hali nasılsa öyle. gustavo dedi: Anlamadığım bir şey var aynı oyun nintendodada paralı değil mi niye uğraşıyoruz? Genişletmek için tıkla... Korsan? Reverse enginerring? Dump?
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 1 Mart 2025 #12 4312 dedi: Hangisi sizde daha iyi çalışırsa. Yıllarca "Yuzu mu Ryujinx mi?" tartışması yapıldı sonuç bulunamadı şimdi de bulunabileceğini sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Suyu'yu nedense kuramadım. Bana Ryujinx daha iyi geldi. Tabii bu kişiden kişiye değişir.
4312 dedi: Hangisi sizde daha iyi çalışırsa. Yıllarca "Yuzu mu Ryujinx mi?" tartışması yapıldı sonuç bulunamadı şimdi de bulunabileceğini sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Suyu'yu nedense kuramadım. Bana Ryujinx daha iyi geldi. Tabii bu kişiden kişiye değişir.
1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 507 Çözümler 1 Beğeniler 517 1 Mart 2025 #13 4312 dedi: Hangisi sizde daha iyi çalışırsa. Yıllarca "Yuzu mu Ryujinx mi?" tartışması yapıldı sonuç bulunamadı şimdi de bulunabileceğini sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Size göre diye sordum hocam ben birde bunların compability list var mı?
4312 dedi: Hangisi sizde daha iyi çalışırsa. Yıllarca "Yuzu mu Ryujinx mi?" tartışması yapıldı sonuç bulunamadı şimdi de bulunabileceğini sanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Size göre diye sordum hocam ben birde bunların compability list var mı?
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 1 Mart 2025 #14 199 dedi: Hocam oynarsın ama görüntü leş gibi olur switchin donanımı yüzünden. Pc'de de iyi grafikli olmuyor switchteki hali nasılsa öyle. Korsan? Reverse enginerring? Dump? Genişletmek için tıkla... Pes 13'den daha iyi bana göre. Ben beğendim.
199 dedi: Hocam oynarsın ama görüntü leş gibi olur switchin donanımı yüzünden. Pc'de de iyi grafikli olmuyor switchteki hali nasılsa öyle. Korsan? Reverse enginerring? Dump? Genişletmek için tıkla... Pes 13'den daha iyi bana göre. Ben beğendim.
1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 507 Çözümler 1 Beğeniler 517 1 Mart 2025 #15 Simon dedi: PES 13'ten daha iyi bana göre. Ben beğendim. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam bir şey soracağım benim PC iyi fakat kol olmadığından yun zevki kötü oldu rcps3'te Switch'de nasıl?
Simon dedi: PES 13'ten daha iyi bana göre. Ben beğendim. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam bir şey soracağım benim PC iyi fakat kol olmadığından yun zevki kötü oldu rcps3'te Switch'de nasıl?
4 4312 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 839 Çözümler 3 Beğeniler 789 1 Mart 2025 #16 13021 dedi: Size göre diye sordum hocam ben birde bunların compability list var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Suyu'yu tercih ederim ama tamamen arayüzsel nedenden. Suyu'nun arayüzünü daha çok seviyorum. Ryujinx Game Compatibility List - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Yuzu Game Compatibility List - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Bunlara bakabilirsiniz fakat açık söylemem gerekirse, ne kadar güvenilir veya güncel bilmiyorum. Suyu/Yuzu ve Ryujinx oldukça stabil emülatörler bana göre. Şu ana kadar attığım her oyun çalıştı .
13021 dedi: Size göre diye sordum hocam ben birde bunların compability list var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Suyu'yu tercih ederim ama tamamen arayüzsel nedenden. Suyu'nun arayüzünü daha çok seviyorum. Ryujinx Game Compatibility List - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Yuzu Game Compatibility List - Emulation General Wiki emulation.gametechwiki.com Bunlara bakabilirsiniz fakat açık söylemem gerekirse, ne kadar güvenilir veya güncel bilmiyorum. Suyu/Yuzu ve Ryujinx oldukça stabil emülatörler bana göre. Şu ana kadar attığım her oyun çalıştı .
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 1 Mart 2025 #17 13021 dedi: Bir de hocam bir şey soracağım benim PC iyi fakat kol olmadığından yun zevki kötü oldu rcps3'te Switch'de nasıl? Genişletmek için tıkla... Kolsuz sarmıyor. Çakma DualShock al en azından.
13021 dedi: Bir de hocam bir şey soracağım benim PC iyi fakat kol olmadığından yun zevki kötü oldu rcps3'te Switch'de nasıl? Genişletmek için tıkla... Kolsuz sarmıyor. Çakma DualShock al en azından.
1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 507 Çözümler 1 Beğeniler 517 1 Mart 2025 #18 Simon dedi: Kolsuz sarmıyor. Çakma DualShock al en azından. Genişletmek için tıkla... 8bitdo ultimate 2c alıcam hocam yakında.
Simon dedi: Kolsuz sarmıyor. Çakma DualShock al en azından. Genişletmek için tıkla... 8bitdo ultimate 2c alıcam hocam yakında.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 1 Mart 2025 #19 13021 dedi: 8bitdo ultimate 2c alıcam hocam yakında. Genişletmek için tıkla... Aynısının mavi rengi var. Süper kol.
13021 dedi: 8bitdo ultimate 2c alıcam hocam yakında. Genişletmek için tıkla... Aynısının mavi rengi var. Süper kol.
1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 507 Çözümler 1 Beğeniler 517 1 Mart 2025 #20 Simon dedi: Aynısının mavi rengi var. Süper kol. Genişletmek için tıkla... Herkes övüyor alıcam şu işler başımdan geçsin hocam.
Simon dedi: Aynısının mavi rengi var. Süper kol. Genişletmek için tıkla... Herkes övüyor alıcam şu işler başımdan geçsin hocam.