Pqoom

Çalışkan
Merhaba. Ben sistem alacağım. Oyun oynayacağım sizin de kaç FPS aldığınızı öğrenmek isterim. YouTube'da Valorant'ta 90 120 FPS gibi değerler gördüm. Eğer yanılıyorsam uyarırsanız iyi olur.

CS2'de ise 40 50 FPS alıyor, Minecraft'ta ise 140 150 yüksek ayarlarda. Şunu da belirtmek isterim: Bu oyun değerleri 1080p ile oynanır. Eğer 2200G kullanan varsa bana kaç FPS aldığını söyleyebilir mi? Bir de sistemim bu şekilde:
  • Anakart: B450 Pro M.2 Max
  • RAM: 8x2 16 GB 3600MHz
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G.
  • PSU: Aerocool 400W.
  • Kasa: MSI sadece egzoz fanı bulunmakta.
  • SSD: 480GB.

Bundan 3-4 yıl öncesine kadar iş gördüğünü söyleyebilirdim ama hem CS2 hem de Valorant'ta fazlasıyla drop yersiniz. CS2 çıkmadan ve Valorant UE5 motoruna geçmeden önce de pek keyifli bir oyun deneyimi sunmuyordu, tavsiye etmem.

Dostum epey bir süre kullandım, şunu söylemeliyim ki son 2 yıla kadar idare ederdin fakat son zamanlarda eski oyunları bile zar zor 720P'de oynatabiliyor. En kısa zamanda işlemci ve ucuz yollu bir ekran kartı almanı tavsiye ederim (bu ekonomide nasıl yaparsın bilmem).

Bundan 3-4 yıl öncesine kadar iş gördüğünü söyleyebilirdim ama hem CS2 hem de Valorant'ta fazlasıyla drop yersiniz. CS2 çıkmadan ve Valorant UE5 motoruna geçmeden önce de pek keyifli bir oyun deneyimi sunmuyordu, tavsiye etmem.
Şöyle söyleyeyim benim hep istediğim bilgisayar olmadı bende bu sistemi doğum günümde istedim dayım demişti ilerde hiç olmazsa bir tane ekran kartı takıp fpsi yükseltip stabil oynatabilir demişti 2. El olarak

Dostum epey bir süre kullandım, şunu söylemeliyim ki son 2 yıla kadar idare ederdin fakat son zamanlarda eski oyunları bile zar zor 720P'de oynatabiliyor. En kısa zamanda işlemci ve ucuz yollu bir ekran kartı almanı tavsiye ederim (bu ekonomide nasıl yaparsın bilmem).
cs2 ben 1080p oynamam mutlaka 4:3 oynarım 1080p hoş değil cs2 oynarken en azından 60 70 fps verebiliyorsa bu benim için onurdur zula falan oynuyorumda onu söylemedim bile

Şöyle söyleyeyim benim hep istediğim bilgisayar olmadı bende bu sistemi doğum günümde istedim dayım demişti ilerde hiç olmazsa bir tane ekran kartı takıp fpsi yükseltip stabil oynatabilir demişti 2. El olarak
L3 Ön belleği düşüktür çok iyi bir ekran kartı takamazsın, ben bi süre RX580 8gb ile kullanmıştım %40 falan darboğaz yiyordum.

cs2 ben 1080p oynamam mutlaka 4:3 oynarım 1080p hoş değil cs2 oynarken en azından 60 70 fps verebiliyorsa bu benim için onurdur
cs2 de 4:3 belki 40-60 arası oynatabilir.

Yani o zaman olabilir ama Windows'da bile takılmalar yaşarsın çoklu işlem yeteneği işlemcinin çok kötü. Ama ekran kartı aldıktan sonra işlemcini değiştirirsen mantıklı olabilir.