Bütçe
10.000 TL ~ 11.000TL

metekc34

Üyecik
Merhaba bende şu an AMD 5 1600 MSI 320M-A Pro 16 GB RAM modeli var. Bu bileşenler artık yetmemeye başladı. Oyunlarda ekran kartımın tam performansını alamamaya ve drop yemeye başladım. Ben de bu parçalara yükseltmeye karar verdim. Bende 8×2 RAM var ama bu RAM'ler aynı değil. Biri eski sistemden ama diğeri iyi bir RAM. Ben de 16 GB alıp 16+8 24 GB RAM yapacağım. 32 biraz pahalı geldi şu an ama ileride yükseltirim onu da. RAM zaten tak çıkar bir şey. Bilgisayardan sizler kadar anlamam ama anladığım kadar şunları seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende şu an AMD 5 1600 MSI 320M-A Pro 16 GB RAM modeli var. Bu bileşenler artık yetmemeye başladı. Oyunlarda ekran kartımın tam performansını alamamaya ve drop yemeye başladım. Ben de bu parçalara yükseltmeye karar verdim. Bende 8×2 RAM var ama bu RAM'ler aynı değil. Biri eski sistemden ama diğeri iyi bir RAM. Ben de 16 GB alıp 16+8 24 GB RAM yapacağım. 32 biraz pahalı geldi şu an ama ileride yükseltirim onu da. RAM zaten tak çıkar bir şey. Bilgisayardan sizler kadar anlamam ama anladığım kadar şunları seçtim.

Elindeki tüm bileşenleri söyleyebilir misin?

1 adet daha RAM al işlemcini R5 3600 yapabilirsin yeterli olacaktır.

Yok hocam ben bayağıdır istiyorum zaten 5600 alacağım RAM 24 GB yeter mi hocam.
16 GB alacağım hocam bende şuan 16 gb ram var ama bitanesi eski bir ram o yüzden onu yazmadım tekli bir 16 alıp 16+8 yapacağım

Anakart değiştirmene gerek yok aslında. Ryzen 5 5600 alabilirsin, RX 6600 için paşa paşa yeter.

Bütçe varken neden 5600 almasın ki?

Haklısınız hocam ama ben elime fırsat geçmişken onu da değiştirmek istedim.

Son düzenleme: