Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 Beğeniler 2.464 Yer Kaer Morhen 27 Temmuz 2024 #11 totra_proska dedi: Bir tutam sevgi ile olmayacak şey yoktur Genişletmek için tıkla... Cidden hocam bu nasıl oluyor?
totra_proska dedi: Bir tutam sevgi ile olmayacak şey yoktur Genişletmek için tıkla... Cidden hocam bu nasıl oluyor?
Cargo Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 287 Yer /mnt 27 Temmuz 2024 #12 Ehwenisher dedi: Cidden hocam bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Gentoo ve bakımdan muhtemel.
Ehwenisher dedi: Cidden hocam bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Gentoo ve bakımdan muhtemel.
KS KS Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.735 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.820 27 Temmuz 2024 #13 Cargo dedi: Gentoo ve bakımdan muhtemel. Genişletmek için tıkla... Yok biz diğer puanlara şaştık. 10000 barajını daha az frekansla ve Windows ile geçmiş.
Cargo dedi: Gentoo ve bakımdan muhtemel. Genişletmek için tıkla... Yok biz diğer puanlara şaştık. 10000 barajını daha az frekansla ve Windows ile geçmiş.
Cargo Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 287 Yer /mnt 27 Temmuz 2024 #14 Cruslan dedi: Yok biz diğer puanlara şaştık. 10000 barajını daha az frekansla ve Windows ile geçmiş. Genişletmek için tıkla... Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm.
Cruslan dedi: Yok biz diğer puanlara şaştık. 10000 barajını daha az frekansla ve Windows ile geçmiş. Genişletmek için tıkla... Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm.
totra_proska Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.022 Çözümler 16 Beğeniler 1.571 27 Temmuz 2024 #15 Ehwenisher dedi: Cidden hocam bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... RAM'lere ayar çekmiştik zamanında, onun etkisi olabilir. Cargo dedi: Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yok stok windows kullanıyorum.
Ehwenisher dedi: Cidden hocam bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... RAM'lere ayar çekmiştik zamanında, onun etkisi olabilir. Cargo dedi: Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yok stok windows kullanıyorum.
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 Beğeniler 2.464 Yer Kaer Morhen 27 Temmuz 2024 #16 totra_proska dedi: RAM'lere ayar çekmiştik zamanında, onun etkisi olabilir. Yok stok Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende özel ayar çektim ancak yine bu değeri elde edemedim, ayrıca RAM bellek ile çekirdek performansına doğrudan bir bağ olması bana mantıklı gelmiyor. Akşam akşam kendime dert edindim.
totra_proska dedi: RAM'lere ayar çekmiştik zamanında, onun etkisi olabilir. Yok stok Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende özel ayar çektim ancak yine bu değeri elde edemedim, ayrıca RAM bellek ile çekirdek performansına doğrudan bir bağ olması bana mantıklı gelmiyor. Akşam akşam kendime dert edindim.
KS KS Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.735 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.820 27 Temmuz 2024 #17 Cargo dedi: Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Cargo dedi: Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 Beğeniler 2.464 Yer Kaer Morhen 27 Temmuz 2024 #18 Cruslan dedi: Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Genişletmek için tıkla... Şu regülatörü bende açayım dedim sonuç bu. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C90 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C90 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com
Cruslan dedi: Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Genişletmek için tıkla... Şu regülatörü bende açayım dedim sonuç bu. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C90 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C90 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 27 Temmuz 2024 #19 Cruslan dedi: Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Genişletmek için tıkla... Memory timingleri cok etkiler Geekbench skorunu.
Cruslan dedi: Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor. browser.geekbench.com Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim. Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench Genişletmek için tıkla... Memory timingleri cok etkiler Geekbench skorunu.
KS KS Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.735 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.820 27 Temmuz 2024 #20 gen2 dedi: Memory timingleri cok etkiler geekbench skorunu. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Test süreleri kısa sayılır. Doğrudan throughput'u götmek zor olabilir.
gen2 dedi: Memory timingleri cok etkiler geekbench skorunu. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Test süreleri kısa sayılır. Doğrudan throughput'u götmek zor olabilir.