Cidden hocam bu nasıl oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Gentoo ve bakımdan muhtemel.
- Makaleler
- 4
Yok biz diğer puanlara şaştık. 10000 barajını daha az frekansla ve Windows ile geçmiş.
Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm.Yok biz diğer puanlara şaştık. 10000 barajını daha az frekansla ve Windows ile geçmiş.
RAM'lere ayar çekmiştik zamanında, onun etkisi olabilir.
Yok stok windows kullanıyorum.Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm.
RAM'lere ayar çekmiştik zamanında, onun etkisi olabilir.
Yok stok Windows kullanıyorum.
Bende özel ayar çektim ancak yine bu değeri elde edemedim, ayrıca RAM bellek ile çekirdek performansına doğrudan bir bağ olması bana mantıklı gelmiyor.
Akşam akşam kendime dert edindim.
- Makaleler
- 4
Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil.Özel optimizasyonlu derleme ile yapılmıştır diye düşünmüştüm.
Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor.
browser.geekbench.com
Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil.
Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim.Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor.browser.geekbench.comMicro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Şu regülatörü bende açayım dedim sonuç bu.
Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C90 - Geekbench
Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C90 with an AMD Ryzen 5 5600 processor.
browser.geekbench.com
- Makaleler
- 1
Geekbench özgür yazılım değil, açık kaynak kodlu da değil.
Anakartın Geekbench için olan performans regülatörünü açıp GUI'yi tamamen elemine edince biraz daha performans alabildim. Gene de 10k barajını geçemedim.Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Benchmark results for a Micro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 with an AMD Ryzen 5 5600 processor.browser.geekbench.comMicro-Star International Co., Ltd. MS-7C56 - Geekbench
Memory timingleri cok etkiler Geekbench skorunu.
- Makaleler
- 4
Olabilir. Test süreleri kısa sayılır. Doğrudan throughput'u götmek zor olabilir.