Hocam zaten şu an kullandığımda da ısınma yok ama ileriye dönük olsun diyorum biraz işte.R5 5600'de bunu kullanıyorum, ısınma diye bir şey yok direkt sessiz de fanı öneririm.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
berat_01 18
Yetkin
Hocam zaten şu an kullandığımda da ısınma yok ama ileriye dönük olsun diyorum biraz işte.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu alabiliyorsanız bunu alın.
SwArOn 15
Uzman
Bence şu an yeterli ise kullandığınız bütçenizi arttırabiliyorsanız peerless Assassin almaya çalışın ya da baktığınız modellerin AM5 işlemcilerini nasıl soğuttuğuna bakın olurda AM5 geçtiğinizde işlemciyi soğutamaz ise aldığınız model tekrar masrafa sokmasın sizi.
Alternatif olarak, eğer bütçemi 1000 TL düşünürsek ne önerirsiniz? Duruma göre karar vereceğim. @CRT_User @Bold Pilot @Hu tao @Yusuf7878
www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Yusuf7878 49
Üstün
- Makaleler
- 14
Sizin yerinizde olsam ben Gaming Gecesini beklerdim. Segotep FZ6 1.299TL'ye falan düşüyor orada.Alternatif olarak, eğer bütçemi 1000 TL düşünürsek ne önerirsiniz? Duruma göre karar vereceğim. @CRT_User @Bold Pilot @Hu tao @Yusuf7878
![]()
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
Valla çok güzel bi öneri ama pc kullanılamaz hale gelecek soğutucuyu çıkarınca. Bu hafta sonu düşeceğini bilsem beklerim de. Ne zaman düşer kim bilir?Sizin yerinizde olsam ben Gaming Gecesini beklerdim. Segotep FZ6 1.299TL'ye falan düşüyor orada.
Yusuf7878 49
Üstün
- Makaleler
- 14
Neredeyse her hafta düşüyor. Tabii bu hafta düşer mi bilmiyorum.Valla çok güzel bi öneri ama pc kullanılamaz hale gelecek soğutucuyu çıkarınca. Bu hafta sonu düşeceğini bilsem beklerim de. Ne zaman düşer kim bilir?
Zaten benim de aklım onda kaldı. İndirim olmazsa diye 1000 TL tavsiyesi var mı? Attım 2 tane onlardan biri uygun mudur?Neredeyse her hafta düşüyor. Tabii bu hafta düşer mi bilmiyorum.
Bold Pilot 18
Uzman
5600 için fazlasıyla yeterli.Alternatif olarak, eğer bütçemi 1000 TL düşünürsek ne önerirsiniz? Duruma göre karar vereceğim. @CRT_User @Bold Pilot @Hu tao @Yusuf7878
![]()
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr