Eğer ömrü dolduysan, yeni parça almak harici bir yöntem var mı? Yoksa parça almam şart mı?

Omru dolmus derken bir daha kullanilmayacak manasinda degil. Artik eski performansini veremiyor demek istedim. Sicaklik degerleri kritik degil aslinda 80 derece pek sorun cikartmaz. Ancak ucuz yollu bir kule tipi sogutucu alinabilir.

Siz pompa devrini kontrol edin bir gene de.

Omru dolmus derken bir daha kullanilmayacak manasinda degil. Artik eski performansini veremiyor demek istedim. Sicaklik degerleri kritik degil aslinda 80 derece pek sorun cikartmaz. Ancak ucuz yollu bir kule tipi sogutucu alinabilir.

Siz pompa devrini kontrol edin bi genede.
Çok fazla Phantom Spirit 120 SE ARGB önerisi yapıldı ve bununla değiştirmek istiyorum, her haliyle bence eski soğutucumdan iyidir diye düşünüyorum ki zaten çok büyük bir fiyata satılmıyor. Sadece kafamı karıştıran şey kasama sığacak mı?

Kasaniz bu ise 180Mm'ye kadar destekliyor sogutucu ise 154mm. Siz gene de bir tekrar kontrol edin elinize mezura alip olcerek.
Soğutucu Yüksekliği (Maks)154 mm

Kasaniz bu ise 180Mm'ye kadar destekliyor sogutucu ise 154mm. Siz gene de bir tekrar kontrol edin elinize mezura alip olcerek.
Soğutucu Yüksekliği (Maks)154 mm
Bir kaç kişi de sığıyor dedi, gaming.gen.tr den almak istiyorum, umarım sorun yaşamam.