O oyunda drop yemeniz normal.
@Recep BaltaşAma Ryzen 5 3600 ile yememem BF 1 de vs beni islemcide acaba sorun mu var diye düşünüyorum.
O oyunda drop yemeniz normal.
@Recep BaltaşAma Ryzen 5 3600 ile yememem BF 1 de vs beni islemcide acaba sorun mu var diye düşünüyorum.
Kronik sorunlu değil. Sıcaklık değerlerini kontrol edelim, sürücüleri kontrol edelim. Daha fazla bilgisi olanlar gelir zaten.
Isınmasının nedeni işlemcisinin kendisi değil, stok fan rezalet.Çok kötü bir işlemci. Aynı işlemciyi kullanıyorum bu arada. Stok fanı kötü, fazla ısınıyor bundan dolayı drop yiyor olabilirsin. Ben de en kısa zamanda değiştireceğim bu işlemciyi.
Isınmasının nedeni işlemcisinin kendisi değil, stok fan rezalet.
Isınmasının nedeni işlemcisinin kendisi değil, stok fan rezalet.
Yapıştır bi SE-214 bak keyfineYa evet stock fan rezalet bir yerde okumuştum birisi R5 5600 değiştirdikten sonra FPS droplarinin çözüldüğünü söylemişti.
Tam detay göremiyoruz ki drop anında ne oluyor ne bitiyor sürekli mi drop oluyor belli bir kullanımdan sonra mı ısınınca mı?Katılıyorum orta düzey bir kule tipi soğutma ile ısı problemi çözülebilir ama konu sahibinin attığı gotoğrafa göre işlemci şu an için pek de ısınıyor gibi görünmüyor.
Bilemedim kitlendim kaldım.
Soğutucu alın derim.Sorunun nedenini bulamadım bulsam sogutucu ya da işlemciyi iade edecegim.
Sorunun nedenini bulamadım bulsam sogutucu ya da işlemciyi iade edecegim.