Ryzen 5 5600 kronik sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmetBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Çok kötü bir işlemci. Aynı işlemciyi kullanıyorum bu arada. Stok fanı kötü, fazla ısınıyor bundan dolayı drop yiyor olabilirsin. Ben de en kısa zamanda değiştireceğim bu işlemciyi.
Isınmasının nedeni işlemcisinin kendisi değil, stok fan rezalet.

Ya evet stock fan rezalet bir yerde okumuştum birisi R5 5600 değiştirdikten sonra FPS droplarinin çözüldüğünü söylemişti.

İfadeler: 792

Katılıyorum orta düzey bir kule tipi soğutma ile ısı problemi çözülebilir ama konu sahibinin attığı gotoğrafa göre işlemci şu an için pek de ısınıyor gibi görünmüyor.

Bilemedim kitlendim kaldım.

İfadeler: 144
Ya evet stock fan rezalet bir yerde okumuştum birisi R5 5600 değiştirdikten sonra FPS droplarinin çözüldüğünü söylemişti.
Yapıştır bi SE-214 bak keyfine

Tam detay göremiyoruz ki drop anında ne oluyor ne bitiyor sürekli mi drop oluyor belli bir kullanımdan sonra mı ısınınca mı?

Sorunun nedenini bulamadım bulsam sogutucu ya da işlemciyi iade edecegim.

İşlemcide bir sıkıntı yok hocam. Stok fan ile asla kullanılmaz en azından işe yarar bir kule tipi alın derim. Aldıktan sonra işlemciye test atıp sorun onda mı bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…