Tamamdır.Yani sayacını. 10 dk yazıyor ya onu kapat. Sol üstteki file sekmesinden ayarlayabilirsin.
11158 puan aldı.Yani sayacını. 10 dk yazıyor ya onu kapat. Sol üstteki file sekmesinden ayarlayabilirsin.
Son düzenleme:
Tamamdır.Yani sayacını. 10 dk yazıyor ya onu kapat. Sol üstteki file sekmesinden ayarlayabilirsin.
11158 puan aldı.Yani sayacını. 10 dk yazıyor ya onu kapat. Sol üstteki file sekmesinden ayarlayabilirsin.
Statik denedim işte dediğiniz ayarı kapattım.Normal değer ama statik denersek daha iyi olur gibi.
Dediğinizi anlamıyorum.Statik derken neyden bahsediyorsunuz? R23'te dediğiniz ayarı yaptım.Size az geldiyse yükseltebilirsiniz. Statik denedim derken?
Dediğinizi anlamıyorum. Statik derken neden bahsediyorsunuz? R23'te dediğiniz ayarı yaptım.
85 yapıyorum tekrar test yapıp atıcam.Başka bir şeyi kastettiniz zannettim. Statik düz overclock demek. 75 derece size az geldiyse size uygun yüksek bir değer girebilirsiniz. Skoru paylaşın ona göre bir şeyler düşünelim.
85 yapıyorum tekrar test yapıp atıcam.
11439 puan aldı.
@AceTeq,
Eki Görüntüle 169893
Eki Görüntüle 169894
Ne artısı olucak ki? Benim için bu ayarlar gayet ideal sence?75 genelde ideal oluyor. Manuel olarak yapsak bir de ne derisn?
Ne artısı olucak ki? Benim için bu ayarlar gayet ideal sence?