duranforreal
Üstün
Sistemde Stok Fan var, ileride yükseltmeyi düşünüyorum fanı. Onun dışında bir sorun yok gibi. Sizce?
Evet kışın yeterli ama Antalya sıcak o yüzden değişirmiyim bilmiyorum sizce kazık atma ihtimali var mı elden alacağımFiyat uygun alınır. 500 TL'lik Dark X123 bile işini görür. Stok'fan da kışları yeterli.
Hocam gittiğinde satıcıdan rica et testlerini yap öyle al. Eğer testler kötü çıkarsa almazsınız. Soğutma olarak arkadaşım kullanıyor stok fanla asla kullanılmaz bide yazlık yerdesiniz hiç kullanılmaz.Evet kışın yeterli ama Antalya sıcak o yüzden değişirmiyim bilmiyorum sizce kazık atma ihtimali var mı elden alacağım
Sistemde stok fan var, ileride yükseltmeyi düşünüyorum fanı. Onun dışında bir sorun yok gibi. Sizce?
Yakınımda bu var sahibinden aracılığı ile param güvendedende getirtebilirim ama güvenemiyorum maalesef.
Satıcı baya özgüvenli görünüyor. Elden alma imkanınız varsa gidip testleri yapın. İyi bir sonuç çıkarsa alın geçin derim. Soğutucu olarak Dark X123 bile işinizi görür.
Sistemde Stok Fan var, ileride yükseltmeyi düşünüyorum fanı. Onun dışında bir sorun yok gibi. Sizce?
Satıcı bayağı öz güvenli görünüyor. Elden alma imkanınız varsa gidip testleri yapın. İyi bir sonuç çıkarsa alın geçin derim. Soğutucu olarak Dark X123 bile işinizi görür.
Hocam Athlon II X4 640 işlemcili bir bilgisayarım ve şöyleki istediğim yazılımları açmıyor Visual Studioyu ne güzel açıyordum format attım Dona dona Kullanıyorum visual studioyu okuduğum bölüm felan derken bana lazım bilgisayar her zamanda alamam zaten nelere dikkat edeyim o zaman.Size kalmış eğer zaten şu anda bilgisayarınız varsa onunla takılın, ben 6000 serisi çıkana kadar aşkım 3080'i değiştirmiyeceğim.