wenomechainsama

Başarılı
Sistemimin şu anki piyasa değerini öğrenmek istiyorum. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.

• R5 5600 (KFG yok)
  • Phantom Spirit (KFG var)
  • B450M-S2H (KFG yok)
  • 2x8 DDR4 3200 MHz RAM (KF var)
  • Zoko Amiral DK431 (KFG var)
  • 500 GB Kioxia Exceria G1 NVMe (KF var)
  • 500 GB 870 EVO (KFG yok)
  • 1 TB WD Blue SATA 3.5 (KFG yok)
  • XFX SWFT RX 6800 XT 16 GB (KF var)
  • High Power Performance GD 600W 80+ Gold (KF var)
  • ASUS VP249QGR 144Hz (KF var)
  • MCHOSE G75 Pro (KFG var)
  • Ajazz AJ159 (KF var)
  • Gamepower Force RGB (KFG var)
  • BlackShark V2 Pro 2023 (KFG var)
Bu sistemi 40.000 TL civarına satmayı düşünüyorum, çok mu yoksa az mı? Okey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ve ekipmanlar da dahil olduğu için iyi fiyat 40 bin. Ayrıca depolama açısından da gayet iyi, aslında 45'ten falan ilana koyup teklif usulü satılabilir.

Anladım sağ olasın, piyasa çok garip her şeyin fiyatı artıyor azalıyor belli bir fiyat bulamıyorum. Adam sarı sitede 2060 sistem sadece kasa 35 40k yazıyor.

Adam sarı sitede 2060 sistem sadece kasa 35 40k yazıyor.
Bunun bir denetimi olmadığı sürece maalesef bu tarz fırsatçı insanlar var olmaya devam ediyor. Geçen yaz mahallemdeki bir bilgisayarcıda 35 bin liraya RX 580'li kasa görmüştüm, işin kötüsü bu fiyata alıcı da buluyorlar. Maalesef satıcı kadar alıcıda da hata var.

Bunun bir denetimi olmadığı sürece maalesef bu tarz fırsatçı insanlar var olmaya devam ediyor. Geçen yaz mahallemdeki bir bilgisayarcıda 35 bin liraya RX 580'li kasa görmüştüm, işin kötüsü bu fiyata alıcı da buluyorlar. Maalesef satıcı kadar alıcıda da hata var.

Evet işte alıcıda çıktığı için şu an buna 60'da yazabilirim 50'de bir şekilde piyasayı bilmeyen adam alıyor şaşırır insan.