Yazılımsal her şeyi yapmışsınız. Geriye yapacağınız tek şey bu kalmış.

Aklımı kurcayalan iki şey RAM'lerin Hikvision olması ve uyumsuzluk yapması çok düşük bir ihtimal olsa da bir de AGI SSD ondan şüpheleniyorum ama dediğim gibi değiştirsem kesin çözülecek mi bilmiyorum benimle aynı sisteme sahip bir arkadaş Last of Us ve Valorant'ta drop yaşadığını belirtmişti.

Vsync/Gsync açmayı dener misiniz?

Faydası yok hocam o kadar basit bir sorun gibi gelmiyor bana.

FPS düşmesi anlık takılma yaşıyorum demişsiniz. Şimdi FPS mi çakılıyor anlık yere yoksa oyun mu takılıyor. Oyun takılıyor ise SSD'den başlayalım. Sıcaklık, sağlık ve okuma yazma değerlerini kontrol edin. FPS düşüyorsa anlık Afterburner ile değerlere bakın o an neyin kullanımı dibe vuruyor.

FPS düşmesi anlık takılma yaşıyorum demişsiniz. Şimdi FPS mi çakılıyor anlık yere yoksa oyun mu takılıyor. Oyun takılıyor ise SSD'den başlayalım. Sıcaklık, sağlık ve okuma yazma değerlerini kontrol edin. FPS düşüyorsa anlık Afterburner ile değerlere bakın o an neyin kullanımı dibe vuruyor.

FPS'te büyük bir kayıp yaşamıyorum oyun takılıyor saniyelik göz kırpmak gibi en bariz Valorant'ta fark ediyorum çünkü grafik açıyorum her takıldığında o grafikteki çizgiler yükseliyor.