Ryzen 5 5600 ve RTX 5060 Ti sistemde oyunlarda düşük FPS sorunu

Exceria G2 sanırsam SSD. Oyun içi kaç dereceye çıkıyor?

Exceria G2 sanırsam SSD. Oyun içi kaç dereceye çıkıyor?

Hayır agi 1TB SSD gen 3 2100 1600 hızlarında.

En fazla 51 derece gördüm.

Dosya Ekleri

• b.webp
    329,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Hayır agi 1TB SSD gen 3 2100 1600 hızlarında.

En fazla 51 derece gördüm.

Kabul edilebilir bir sıcaklık. Donanımsal olarak bulamıyoruz. Windows'tan şüphelenelim o zaman ve klasik çözüm yöntemi formatı deneyelim. Şaka bir yana Windows dosyalarına bir bakalım. En basitinden güncellesek bile sorunun çözülme ihtimali var.

Sayısız format ve windows yollarından sonra

Yeni formatladım şuan güncellemeleri yapayımmı ?

Yeni formatladım şu an güncellemeleri yapayim mi?

Denemekten zarar gelmez. Ekran kartını farklı bir kablo ile de deneyebilirsiniz. Veya farklı bir çıkıştan görüntü alma deneyebilirsiniz. Aklıma geldikçe yazıyorum sorunu halledebileceğimiz şeyleride her şeyi denemişsiniz.

Evet yazılımsal olarak her şeyi yaptım diyebilirim donanımsal bir sorun mudur onu da bilemiyorum.

@user44, monitörünüzdeki hz seçenekleri az ise ya da monitörünüz ekran kartından görüntüyü iyi veremeyorsa bunları yaşıyorsunuzdur belki.

Yeni gelen işlemci ve ekran kartını taktım driverları kurdum temiz Windows 11 kurdum sonuç aynı valorantta çizgiler takılma yaşadığım anları gösteriyor.

@Recep Baltaş hocam hala anlık takılma yaşıyorum yüzde 90 driver problemleri veya hala sistemimde donanımsal bir sorun olabilir mi bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• photo_6051055342185466793_y.webp
    432,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
5000 serisinde driver sorunu apaçık ortada. Gelecek driverleri bekleyin derim.

566.36 driverını deneyin. 5000 serisi driverdan şüphe ediyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…