KS KS CYBER SHADOW 8 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 711 Çözümler 4 Beğeniler 687 Yer KARTAL/İSTANBUL 13 Mayıs 2024 #11 babaci dedi: B serisi ama model önemli. B serisinin giriş seviyeleriyse yine elinde kalabilir. Ayrıca soğutucun ne? Genişletmek için tıkla... MSİ B550 M Wi-Fi anakart hocam soğutma MSI maq B240 sıvı soğutma kullanacağım şimdi sistemde takılı soğutucu. Koneko Toujou dedi: Forza genelde GPU'yu kullanıyor. AIDA 64 ya da Prime95 ile bir test yapıp sıcaklıklara bakın. Genişletmek için tıkla... Test yaparım hocam bir ara. totra_proska dedi: RTX 4060 ile Extreme ayarlarda oynuyorsan işlemci çalışmaz, haliyle 45 derece normal. Grafik ağırlıklı oyunlar oynuyorsan işlemciye yaptığın OC bir anlam ifade etmeyecek. Genişletmek için tıkla... CS 2 oynuyorum FPS oyunu genelde onun dışında çoğu zaman grafik oyunu oynuyorum.
babaci dedi: B serisi ama model önemli. B serisinin giriş seviyeleriyse yine elinde kalabilir. Ayrıca soğutucun ne? Genişletmek için tıkla... MSİ B550 M Wi-Fi anakart hocam soğutma MSI maq B240 sıvı soğutma kullanacağım şimdi sistemde takılı soğutucu. Koneko Toujou dedi: Forza genelde GPU'yu kullanıyor. AIDA 64 ya da Prime95 ile bir test yapıp sıcaklıklara bakın. Genişletmek için tıkla... Test yaparım hocam bir ara. totra_proska dedi: RTX 4060 ile Extreme ayarlarda oynuyorsan işlemci çalışmaz, haliyle 45 derece normal. Grafik ağırlıklı oyunlar oynuyorsan işlemciye yaptığın OC bir anlam ifade etmeyecek. Genişletmek için tıkla... CS 2 oynuyorum FPS oyunu genelde onun dışında çoğu zaman grafik oyunu oynuyorum.
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.255 13 Mayıs 2024 #12 Hocam uğraşacaksanız yapılır. Güzel bir undervolt yaparsanız sıcaklık da çok sorun olmaz. Foruma konu açarsınız bakarız attığınız testlere göre.
Hocam uğraşacaksanız yapılır. Güzel bir undervolt yaparsanız sıcaklık da çok sorun olmaz. Foruma konu açarsınız bakarız attığınız testlere göre.