Detaylar
Kim cevapladı?ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Vega 7 desteklenmiyor ki. Donanim hizlandirma calistiramazsiniz. RTX3060'iniz da desteklenmiyor.Ryzen 5 5600G (GPU olarak bunun Vega 7'sini kullanacağım)
16 GB DDR4 RAM.
RTX 3060
1 TB M.2 SSD.
Şu EFI Folder'ı var. İstersen dene;
.
Topluluk NootedRed yaması adı altında, AMD iGPU'larında donanım hızlandırmayı etkinleştirmeyi başardıVega 7 desteklenmiyor ki. Donanim hizlandirma calistiramazsiniz. RTX3060'iniz da desteklenmiyor.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Kusura bakmayin hocam, elimde hic oyle sistem olmadigi icin bilmiyordum.Topluluk NootedRed yaması adı altında, AMD iGPU'larında donanım hızlandırmayı etkinleştirmeyi başardı.
Ben sürücü ayarlamasını bilmediğim için hazır EFI önerdim.
BaySencer
Çalışkan
Ben sürücü ayarlamasını bilmediğim için hazır EFI önerdim.
Hocam ben kendim ayarlıyorum EFI'yi eğer kuramazsam yazarım.
- Makaleler
- 25
@ErlikÇağlar, https://techolay.net/sosyal/konu/hackintosh-uyumlu-ekran-kartlari.134771/#-vega-apular
@BaySencer, ortalama bir Ryzen 5 EFI'si ile deneme yapabilirsin. WEG yerine NootedRed ve akabinde NVIDIA'yı da devre dışı bırakmak için -wegnoegpu flagını kullanabilirsin. Yalnız non-native olarak Vega 7'den emin değilim. Bu seri ve non official kext hakkında deneme ve tecrübem yok.
@BaySencer, ortalama bir Ryzen 5 EFI'si ile deneme yapabilirsin. WEG yerine NootedRed ve akabinde NVIDIA'yı da devre dışı bırakmak için -wegnoegpu flagını kullanabilirsin. Yalnız non-native olarak Vega 7'den emin değilim. Bu seri ve non official kext hakkında deneme ve tecrübem yok.