Onlar daha pahalıya satar. Yapacak bir şey yok 5700X bakabilirsiniz.acaba ikinci el satan bilgisayarcılarda var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Öyle yapacağım hocam, AMD 6800XT daha mantıklı geldi, var mı başka ekran kartı tavsiyeniz?Onlar daha pahalıya satar. Yapacak bir şey yok 5700X bakabilirsiniz.
Yok hocam 12-14 bin bütçede en mantıklı seçenek o.Öyle yapacağım hocam, AMD 6800XT daha mantıklı geldi, var mı başka ekran kartı tavsiyeniz?
Yazılım desteği konusunda ne diyorsunuz?Yok hocam 12-14 bin bütçede en mantıklı seçenek o.
Yazılım desteği derken? Sürücü güncellemesi var sadece o da geliyor zaten.
Dediğiniz linklerdeki 6800XT ekran kartını ve PSU aldım ve monte ettim, ancak ekran kartı hotspot değeri 110 dereceleri buluyor, termal macun ve termal pedleri yenilemesi için bir bilgisayarcı ile anlaştım, MX-4 termal macun kullanacağını söyledi. MX-6 mı daha iyi olur MX-4 mü?Size işlemci, ekran kartı ve PSU gerekiyor. PSU'yu direkt alabilirsiniz. Ekran kartında biraz daha araştırabilirsiniz. İşlemcide ise 5600 almanız yeterli. Ben İzmir'de veya Param Güvende ile satılan F/P bir 5600 bulamadım ama siz bakın biraz. 3000-3200 TL civarı uygundur 5600 için.
Almadan önce testlerini istemeniz gerekiyordu. MX-6 daha iyi fakat ondan daha iyileri de var. Ama normal işlemcilerde kullanılan her macun kullanılabiliyor mu emin değilim. @michaelscofieldDediğiniz linklerdeki 6800XT ekran kartını ve PSU aldım ve monte ettim, ancak ekran kartı hotspot değeri 110 dereceleri buluyor, termal macun ve termal pedleri yenilemesi için bir bilgisayarcı ile anlaştım, MX-4 termal macun kullanacağını söyledi. MX-6 mı daha iyi olur MX-4 mü?
MX-6 performans olarak daha iyi olsa da kıvamından ötürü onermiyorum. MX-4 fazla fazla yeterli. Macun için bütçe nedir?Dediğiniz linklerdeki 6800XT ekran kartını ve PSU aldım ve monte ettim, ancak ekran kartı hotspot değeri 110 dereceleri buluyor, termal macun ve termal pedleri yenilemesi için bir bilgisayarcı ile anlaştım, MX-4 termal macun kullanacağını söyledi. MX-6 mı daha iyi olur MX-4 mü?
MX-6 performans olarak daha iyi olsa da kıvamından ötürü onermiyorum. MX-4 fazla fazla yeterli. Macun için bütçe nedir?
Biraz araştırma yaptım ve MX-4 macunun işlemcilerde daha iyi olduğunu fakat GPU için MX-6'nın yoğun yapısının daha iyi olduğuna karar verdim. Ayrıca MX-4 kullanırsa GPU'da pump-out sorunu olabilirmiş. Termal bakım için bir bilgisayarcı ile anlaştım, sonuçları paylaşırım.Almadan önce testlerini istemeniz gerekiyordu. MX-6 daha iyi fakat ondan daha iyileri de var. Ama normal işlemcilerde kullanılan her macun kullanılabiliyor mu emin değilim. @michaelscofield
Kart servisten geldi, termal bakım yapıldı, ortalama sıcaklık 70'e, hotspot değeri ise 85'e düştü.Almadan önce testlerini istemeniz gerekiyordu. MX-6 daha iyi fakat ondan daha iyileri de var. Ama normal işlemcilerde kullanılan her macun kullanılabiliyor mu emin değilim. @michaelscofield
Son düzenleme:
Sınırda geziyor. Yine de kullanılabilir.Kart servisten geldi, termal bakım yapıldı, ortalama sıcaklık 70'e, hotspot değeri ise 85'e düştü.