Ryzen 5 5600G & RX 580 sistem için yükseltme önerisi

Dediğiniz linklerdeki 6800XT ekran kartını ve PSU aldım ve monte ettim, ancak ekran kartı hotspot değeri 110 dereceleri buluyor, termal macun ve termal pedleri yenilemesi için bir bilgisayarcı ile anlaştım, MX-4 termal macun kullanacağını söyledi. MX-6 mı daha iyi olur MX-4 mü?

Almadan önce testlerini istemeniz gerekiyordu. MX-6 daha iyi fakat ondan daha iyileri de var. Ama normal işlemcilerde kullanılan her macun kullanılabiliyor mu emin değilim. @michaelscofield

MX-6 performans olarak daha iyi olsa da kıvamından ötürü onermiyorum. MX-4 fazla fazla yeterli. Macun için bütçe nedir?

MX-6 performans olarak daha iyi olsa da kıvamından ötürü onermiyorum. MX-4 fazla fazla yeterli. Macun için bütçe nedir?
Almadan önce testlerini istemeniz gerekiyordu. MX-6 daha iyi fakat ondan daha iyileri de var. Ama normal işlemcilerde kullanılan her macun kullanılabiliyor mu emin değilim. @michaelscofield
Biraz araştırma yaptım ve MX-4 macunun işlemcilerde daha iyi olduğunu fakat GPU için MX-6'nın yoğun yapısının daha iyi olduğuna karar verdim. Ayrıca MX-4 kullanırsa GPU'da pump-out sorunu olabilirmiş. Termal bakım için bir bilgisayarcı ile anlaştım, sonuçları paylaşırım.

Kart servisten geldi, termal bakım yapıldı, ortalama sıcaklık 70'e, hotspot değeri ise 85'e düştü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…