MX-6 beton kıvamındaki rezalet macunu kullandım. Bu ürünü almayın, aldırmayın. Sıvı soğutmayı söküp, işlemci değiştirecektim. Pompa yerinden oynamıyordu. Çektim aldım işlemci pompanın üzerine yapışık şekilde çıktı. Kilitli olmasına rağmen işlemciyi yerinden söktü. Öyle bir beton, hitap olarak değil gerçekten beton. Neyse macun pinlere gelmiş, hafif bir yamulma da var. Bunu nasıl temizlerim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ben yumuşak sulu boya fırçası kullanmıştım işime yaramıştı. Deneyimin yoksa tanıdık veya güvendiğin bir bilgisayarcıya götür bence, pinleri kırarsan çöp olur işlemci.
ggbye
Başarılı
Ben yumuşak sulu boya fırçası kullanmıştım işime yaramıştı. Deneyimin yoksa tanıdık veya güvendiğin bir bilgisayarcıya götür bence, pinleri kırarsan çöp olur işlemci.
Tanıdığım yok. El becerilerim iyi, üstesinden gelirim. Tam olarak detay verebilirsen nasıl yapacağımı iyi olur.
İzopropil alkolü macun olan yere biraz dökeceksin, sonra yumuşak bir fırça ile narin şekilde o kısmı sileceksin.Tanıdığım yok. El becerilerim iyi, üstesinden gelirim. Tam olarak detay verebilirsen nasıl yapacağımı iyi olur.
ggbye
Başarılı
İzopropil alkolü macun olan yere biraz dökeceksin, sonra yumuşak bir fırça ile narin şekilde o kısmı sileceksin.
Diş fırçası iş görür mü?
Makyaj veya sulu boya fırçaları daha mı iyi olur?
Bence pinleri çizer, hiç denemedim. Elinde başka işlemci var mı eski falan?
ggbye
Başarılı
Yok en eski olarak bu var.Bence pinleri çizer, hiç denemedim. Elinde başka işlemci var mı eski falan?
Bence pinleri çizer, hiç denemedim. Elinde başka işlemci var mı eski falan?
Bu rezalet termal macun hakında ne düşünüyorsun? Firmaya ulaşmaya değer mi? Tebrik etmek istiyorum.
Bence yumuşak sulu boya fırçası ile yap. Ben öyle yapmıştım, diş fırçası iyi olmaz muhtemelen.
Ben 1-2 kere kullandım kötü değildi bence.