Sadece MX-6 ya özgü bir durum değil bu. Aynı işlemcide başıma geldi. Soğutucu olarak AMD Wraith Stealth Prism takılıydı. Çektim çektim gelmedi. Asıldım. İşlemciyle beraber geldi. Pinler yamuldu.

Sende de pinler yamulmuş 🤣 Hayırlı olsun.

Soğutucuyu sökmeden önce işlemciyi yüke sokmalı ve sökerken sağa sola çevirerek çekilmeli.
Temizlik olarak ben de izopropil alkol ile işlemci soketini temizlemiştim. Yumuşak uçlu diş fırçası kullandım. Sen de kullanabilirsin sorun olmaz.

Elinde gerekli malzemeler yoksa yarım kağıt havlu kopart, kürdana sar, ince ince pinlerin arasını temizle fazla bastırmadan. Fazlasını alsan yeter pırıl pırıl olmak zorunda değil ufak tefek lekeler kalabilir sorun yaratmaz.

Elinde gerekli malzemeler yoksa yarım kağıt havlu kopart, kürdana SAR, ince ince pinlerin arasını temizle fazla bastırmadan. Fazlasını alsan yeter pırıl pırıl olmak zorunda değil ufak tefek lekeler kalabilir sorun yaratmaz.

Riske girmeyip, gerekli mazemeleri temin edeceğim.

@ggbye, izopropil alkol ve fırça ile narince temizleyebilirsin.

Aşıdaki ürün iş görür mü? Farklı bir öneriniz var mı?

Pinler yamulmuş, el becerim var diyorsun şırınganın ucu ile duzeltebilirsin. Bende garantiye anakart gönderdim 15 tane pin i yamultmuslar evde kendim düzelttim.