Ryzen 5 5600X PBO ayarları nasıl olmalı?

Core 4 bitti Core 0 başladı. Biri sorun çıkarıyor illa. Şimdi de gene hata verdi. -20 mi denesem direk. Ne yapayım emin değilim.

-23 yap. Az kaldı az. Valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benden bu kadar dersen şaşırmam. -20 ver geç istersen.

-23 yap. Az kaldı az. Vallahi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benden bu kadar dersen şaşırmam. -20 ver geç istersen.

-20 verdim şu ana kadar hiç hata almadım. -23 deneyeyim sona geldik gibi zaten artık uzun kullanımda belli olacak ayarlar.

@AceTeq Core 0'a -23 değerini verip uzun süre kullandım reset yemedim 30 dakikalık Cinebench testi yaptım herhangi bir hata almadım(puan 11893) sanırım çoğunlukla stabil halde sistem. Ayrıca sormak istediğim bir soru var B580 ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Tavsiye etmiyorum. Artık ayarlar oturmuş ve skor da gayet yerinde çıkmış.

RTX 2060 artık sabrımı sınamaya başladı. Bütçeyiyi çok zorlamayacak bir kart arıyorum ama 9060XT'den başka şansım yok sanırım. Teşekkür ederim.

@AceTeq,

Çift hata almam normal mi? Core0 -20'ye çekeceğim -23 de hata verdi.

Mavi ekran yedim.

Son düzenleme:

@AceTeq, Şu şekilde ChatGPT'ye sorduğumda scaları filan küçült ppt değerini küçült gibi bir şeyler söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…