AceTeq
Üstün
Eki Görüntüle 177282
@AceTeq, Şu şekilde ChatGPT'ye sorduğumda scaları filan küçült ppt değerini küçült gibi bir şeyler söyledi.
Başka bir şeyi elleme. İşi zorlaştırırsın. Çekirdeklerin son hali nedir onu söyle.
Eki Görüntüle 177282
@AceTeq, Şu şekilde ChatGPT'ye sorduğumda scaları filan küçült ppt değerini küçült gibi bir şeyler söyledi.
Başka bir şeyi elleme. İşi zorlaştırırsın. Çekirdeklerin son hali nedir onu söyle.
Core 0 tekrar hata verdi -17 değerini gireceğim şimdi.
@AceTeq Core 0 -17 de de hata verdi -15 değerini deniceğim. Neden böyle oluyor anlamıyorum ilk PBO ayarını yaptığımda -20 seviyesinde hiç hata vermemişti bu çekirdek.
Hain çıktı o çekirdek.ilk testlerde stabil çekirdek azdı o yüzden çekirdek başı döngü az oluyordu. Şimdi ise daha fazla oluyor. Yani hatalı çekirdek daha fazla kullanılıyor o yüzden de böyle bir durum oluşuyor. Fikrim bu şekilde.
Vallahi Core 4'e hain dedik Core 0 arkamızdan bıçakladı.şu an Core 0 -15 de 3 saat Doom Eternal oynadım, biraz da video filan izledim hata vermedi ama her an gidebilir gibi bir his veriyor.
Neden öyle bir hata aldığımından emin değilim. Biraz korkuttu açıkçası bu yaptığımız işlemin RAM'e zarar verme ihtimali var mı?