Ryzen 5 7500F & Galax RTX 4070 sistem ne kadar eder?

Sarı site de ilanları bi göz gezdirdim hocam, gezdirmez olaydım. İnsanlar 4060'lı sistemleri 35-40'a koyuyor tabi satılmaz ama baya uçuk fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan ne kadara toplaya biliyorsan az bir şey düş garantisi varsa sat gitsin.

Sarı site de ilanları bir göz gezdirdim hocam, gezdirmez olaydım insanlar 4060'lı sistemleri 35-40'a koyuyor tabii satılmaz ama bayağı uçuk fiyat.

Serbest piyasa ürünü ben 2060 5600 sistemi 40 bin liraya koyduklarını gördüm sadece kasa.

Onlar enayi kovalayan tayfa. Biri gelsede kazıklasam diye bekliyorlar avını.

Yani ben de 50'ye koyacağım işte yanıt verdiğim mesaj da anlatmak istedim durumumu belki kurdan dolayı falan her şey fırlar, şans meselesi biraz da.

Sarı site de ilanları bir göz gezdirdim hocam, gezdirmez olaydım insanlar 4060'lı sistemleri 35-40'a koyuyor tabii satılmaz ama bayağı uçuk fiyat.

Bu da tabii ki sarı sitenin sarı sitedeki kullanıcıların anlayışı işleyiş durumu onu da unutmamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serbest piyasa ürünü ben 2060 5600 sistemi 40 bin liraya koyduklarını gördüm sadece kasa.

Acaba hangi kafa yapısı ile koyuyorlar merak ettim şahsen onların bu kafa yapsını

Bu da tabii ki sarı sitenin sarı sitedeki kullanıcıların anlayışı işleyiş durumu onu da unutmamak lazım.
Haklısınız valla ne diyeceğimi bilemedim.

@SpeedBeast34 hocam dediğim gibi 50 bine koyacağım altına düşmem muhtemelen, satılır mı satılmaz mı bilmem. Sistemden memnunum hiçbir sıkıntısı yok satılırsa satılsın o fiyata memnun eder kafasında koyarım zor, belki şanslı fiyat algısı olmayan biri almak ister tüm sistemi.

Valla hocam şans işi bu. Toplu sisteme müşteri az düşer kasayı parçalayıp satmak dahaa mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…