Hepsi 2. el piyasasından değerlendirilir. Faturası olsa da 2. eldir sonuçta. Yine de piyasa araştırması yapılabilir. Tabii ki daha makul fiyat verenlerde bulunur. Mecidiköy'e yakınsanız, İstanbul'da iseniz gezebilirsiniz oraları.
Sarı site de ilanları bi göz gezdirdim hocam, gezdirmez olaydım. İnsanlar 4060'lı sistemleri 35-40'a koyuyor tabi satılmaz ama baya uçuk fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı site de ilanları bir göz gezdirdim hocam, gezdirmez olaydım insanlar 4060'lı sistemleri 35-40'a koyuyor tabii satılmaz ama bayağı uçuk fiyat.

Bu da tabii ki sarı sitenin sarı sitedeki kullanıcıların anlayışı işleyiş durumu onu da unutmamak lazım:D:D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serbest piyasa ürünü ben 2060 5600 sistemi 40 bin liraya koyduklarını gördüm sadece kasa.

Acaba hangi kafa yapısı ile koyuyorlar merak ettim şahsen onların bu kafa yapsını :D :D

Bu da tabii ki sarı sitenin sarı sitedeki kullanıcıların anlayışı işleyiş durumu onu da unutmamak lazım:D:D.
Haklısınız valla ne diyeceğimi bilemedim.

@SpeedBeast34 hocam dediğim gibi 50 bine koyacağım altına düşmem muhtemelen, satılır mı satılmaz mı bilmem. Sistemden memnunum hiçbir sıkıntısı yok satılırsa satılsın o fiyata memnun eder kafasında koyarım zor, belki şanslı fiyat algısı olmayan biri almak ister tüm sistemi.

Yani hocam tüm sistem çok az olmaz mı 32.500 yani çok çok az etmez mi?

Hepsinin kutu faturası garantisi var hiçbir sıkıntıları da yok.

Edit: Kasanın 2 sene garantisi var ekipmanlar içinde ekran kartı hariç ekran kartının 1 sene garantisi var monitör 1,5 sene.
Valla hocam şans işi bu. Toplu sisteme müşteri az düşer kasayı parçalayıp satmak dahaa mantıklı