Ryzen 5 7500F için PBO ayarı önerisi

Dibine kadar sıkmaya gerek yok ya şuan , Fast Boot ve Post Delay Time dediklerinizide yapacağım diğer ayarlar ile birlikte, Anakart yazılımı olarak sadece myAsus kullanıyorum o da güncellemeleri takip etme amaçlı. Test bittiği zaman bahsettiğimiz ayarların hepsini yapacağım şuan tahminimce 50 dk falan kaldı.

Bana BIOS'tan istediğim menüleri iletin, eğer çok şanssız değilsen tekte açması lazım sistem. Eğer Boot etmezse CMOS yaparız, dert etme onu. @X99 hazır bekliyor, CMOS sıfırlayacak senin için. BIOS'tan bu profili ASUS User Profile 1 olarak kaydet. Tools kısmından kaydediliyor. @Alcheinz

Tamamdır bekliyorum testin bitmesini 19 dk kaldı hocam. 101.dk da şuan.

Tamamdır bekliyorum testin bitmesini 19 dk kaldı hocam. 101.dk da şuan.

Bittiği vakit son halini de iletin, sensörlerle birlikte. Sonra Windows'tan önerdiğim ayarlamaları yapın. BIOS'tan Fast Boot Disabled, ASUS Tools Disabled, POST Delay Time 1 saniye ayarlayın. AI Tweaker ve DRAM timing baştan aşağı bana iletin. Bir de bu profili BIOS'a dediğim şekilde kayıtlayın.

Hocam test bitti bitmiş hali fotoğrafta, şimdi yazdığınız sırayla ayarları yapmaya ve size menüleri atmaya başlıyacağım.

Asus Tools diye bir şey bulamadım arama yapmayıda denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…