Fast Boot Disabled, POST Delay Time 1 saniye kalsın, bu da ek tavsiye olur. BIOS'ta Boot sekmesinde vardı. Anakart yazılımı kullanmıyorsan Tools'tan ASUS Tools kısmını da kapat istersen. İstediğim menüleri eksiksiz atarsan M-Die/A-Die fark etmeksizin genel geçer timing vereceğim. Sorunsuz açması lazım sende de.

PBO tek başına çok anlam ifade etmiyor. Hynix modülleriniz varsa genel geçer timing girip bırakmak lazım bu işlemcilerde, frekans çok zorlamaya gelmiyor. Bellek kontrolcü genelde yetersizdir. Bu işlemlerin hatrı sayılır getirisi var, yok denemez. Dibine kadar suyunu sıkmak istersen de @elninolaz R5 7500F için PBO ve RAM OC profilini iletsin. Oradan bakarsınız.
Dibine kadar sıkmaya gerek yok ya şuan :), Fast Boot ve Post Delay Time dediklerinizide yapacağım diğer ayarlar ile birlikte, Anakart yazılımı olarak sadece myAsus kullanıyorum o da güncellemeleri takip etme amaçlı. Test bittiği zaman bahsettiğimiz ayarların hepsini yapacağım şuan tahminimce 50 dk falan kaldı.

Dibine kadar sıkmaya gerek yok ya şuan :), Fast Boot ve Post Delay Time dediklerinizide yapacağım diğer ayarlar ile birlikte, Anakart yazılımı olarak sadece myAsus kullanıyorum o da güncellemeleri takip etme amaçlı. Test bittiği zaman bahsettiğimiz ayarların hepsini yapacağım şuan tahminimce 50 dk falan kaldı.

Bana BIOS'tan istediğim menüleri iletin, eğer çok şanssız değilsen tekte açması lazım sistem. Eğer Boot etmezse CMOS yaparız, dert etme onu. @X99 hazır bekliyor, CMOS sıfırlayacak senin için. :) BIOS'tan bu profili ASUS User Profile 1 olarak kaydet. Tools kısmından kaydediliyor. @Alcheinz

Bana BIOS'tan istediğim menüleri iletin, eğer çok şanssız değilsen tekte açması lazım sistem. Eğer Boot etmezse CMOS yaparız, dert etme onu. @X99 hazır bekliyor, CMOS sıfırlayacak senin için. :) BIOS'tan bu profili ASUS User Profile 1 olarak kaydet. Tools kısmından kaydediliyor. @Alcheinz
Tamamdır bekliyorum testin bitmesini 19 dk kaldı hocam. 101.dk da şuan.

Tamamdır bekliyorum testin bitmesini 19 dk kaldı hocam. 101.dk da şuan.

Bittiği vakit son halini de iletin, sensörlerle birlikte. Sonra Windows'tan önerdiğim ayarlamaları yapın. BIOS'tan Fast Boot Disabled, ASUS Tools Disabled, POST Delay Time 1 saniye ayarlayın. AI Tweaker ve DRAM timing baştan aşağı bana iletin. Bir de bu profili BIOS'a dediğim şekilde kayıtlayın.

Bittiği vakit son halini de iletin, sensörlerle birlikte. Sonra Windows'tan önerdiğim ayarlamaları yapın. BIOS'tan Fast Boot Disabled, ASUS Tools Disabled, POST Delay Time 1 saniye ayarlayın. AI Tweaker ve DRAM timing baştan aşağı bana iletin. Bir de bu profili BIOS'a dediğim şekilde kayıtlayın.
Hocam test bitti bitmiş hali fotoğrafta, şimdi yazdığınız sırayla ayarları yapmaya ve size menüleri atmaya başlıyacağım.

Asus Tools diye bir şey bulamadım arama yapmayıda denedim.