noby
Uzman
Bu sıvı soğutucu 7500F için nasıldır. Gaming gecesinde 2.500 TL'ye düşmüş. Alınır mı?
Alınır nokta.Bu sıvı soğutucu 7500F için nasıldır. Gaming gecesinde 2.500 TL'ye düşmüş. Alınır mı?
Eli yüzü düzgün bir 240mm sıvı soğutma veya daha ucuza sağlam bir çift kule tipi soğutucu varken ne idüğü belirsiz bir 360mm sıvı soğutmaya bakmam şahsen.Bu sıvı soğutucu 7500F için nasıldır. Gaming gecesinde 2.500 TL'ye düşmüş. Alınır mı?
3500 TL gorunuyor bende.Bir de o islemci 65W. Ona 4 isi borulu, 120 mm hava sogutma alsan 600 TL civarina fazlasiyla yeter. 9700X3D falan alma niyetin yoksa bosuna para vermis olacaksin. O paraya RAM, SSD falan alirsin.
Eli yüzü düzgün bir 240mm sıvı soğutma veya daha ucuza sağlam bir çift kule tipi soğutucu varken ne idiği belirsiz bir 360mm sıvı soğutmaya bakmam şahsen.
Kasaya sığıyorsa Liquid II 420mm bak.Akvaryum bir kasa kullanıyorum hocam. Bence 240mm çok sırıtır. Kasa büyük çünkü. O yüzden aşağıdaki gibi bir sıvı soğutucu alacağım büyük ihtimalle.
Bitfenix Ceto Premium var. Sığar büyük ihtimalle o da bakacağım ona göre.
2.5 olduğu için alabilirsin gaming gecesinde. Zaten 7500F için fazlasıyla yetecektir. Aynı bütçeye hava soğutma da alabilirsin. 2-3K'nın çok üstüne çıkmana gerek yok. Sonuçta oyun bilgisayarı, Render için kullanılmayacak.Bu sıvı soğutucu 7500F için nasıldır. Gaming gecesinde 2.500 TL'ye düşmüş. Alınır mı?
Yok hocam 10-30 saniyelik animasyon renderları alıyorum bazen ve grafik tasarım programlarını kullanıyorum. Hiç tanınmayan bir makrayı almaya çekindim açıkçası.2.5 olduğu için alabilirsin gaming gecesinde. Zaten 7500F için fazlasıyla yetecektir. Aynı bütçeye hava soğutma da alabilirsin. 2-3K'nın çok üstüne çıkmana gerek yok. Sonuçta oyun bilgisayarı, Render için kullanılmayacak.