springtrap

Çalışkan
AMD Ryzen 5 7500F ile kullanacağım. Kenarda para birikti, sıvı soğutucuya geçmek var aklımda. Şu anda Octagon C60 kullanıyorum ve çok da iyi değil. Aklımda ya Thermalright Frozen Magic 240 ya da DeepCool LE500 var. Hangisi tercih edilmeli? Veya alternatif var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş seviye işlemciye sırf sıvı soğutma takacağım diye fazladan 1k 2k para verme, al bir kule tipi soğutma misler gibi kullan paran da cebinde kalsın.

Giriş seviye işlemciye sırf sıvı soğutma takacağım diye fazladan 1k 2k para verme, al bir kule tipi soğutma misler gibi kullan paran da cebinde kalsın.
Knk aklımda phantom spirit 120 vardı 1500 tl 500 daha koyup sıvı soğutucu alırım daha mantıklı.

Knk aklımda phantom spirit 120 vardı 1500 tl 500 daha koyup sıvı soğutucu alırım daha mantıklı.
Zaten 1-2 k fazla vermiyorum sogutucu 2k ztn.

Alacağın sıvılar dandik zaten kuleden daha kötüler. Sen bilirsin tabi para senin ama boşa harcama diye diyorum.

Alacağın sıvılar dandik zaten kuleden daha kötüler. Sen bilirsin tabi para senin ama boşa harcama diye diyorum.
Üstat yine gelmiş bilgeliğini konuşturuyor.

Hocam bende de aynı işlemci var. Kule tipi iki fanlı 120mm soğutucu var. Ben bios üzerinden de 4,75e sabitledim. Hiç öyle oyunlarda ısındığı da yok.

Deepcool le500 kalitesiz mi hocam? Ona göre assasin 120 se almak vardı aklımda
Hocam ben bilmiyorum şimdi yani hangisi daha kaliteli ben şahsen öneriler üzerine ThermalRight aldım. 7 tane ısı borusu falan var diyorlardı. Hazır Okan hocam konunuzu incelemişken bence ondan öneri isteyin.