AMD Ryzen 5 7500F ile kullanacağım hava soğutucu yeterli oluyor diye biliyorum fakat hangisini alacağıma kararsız aldım bütçe 2-2.5K arası. ASUS Prime B850-Plus modelini kullanıyorum, mümkünse RAM'leri ezmeyecek ve işlemcimi düzgünce soğutabileceğim bir soğutucu istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi sosyaller dilerim
AMD Ryzen 5 7500F ile kullanacağım hava soğutucu yeterli oluyor diye biliyorum fakat hangisini alacağıma kararsız aldım bütçe 2-2.5k arası. ASUS Prime B850-Plus modelini kullanıyorum, mümkünse RAM'leri ezmeyecek ve işlemcimi düzgünce soğutabileceğim bir soğutucu istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi sosyaller dilerim
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAM markasına bakmanıza gerek yok, önemli olan RAM modülünü kimin ürettiğidir. DDR5 tarafında özellikle SK Hynix üretimi modülleri tercih etmeye çalışın. Çünkü SK Hynix, yüksek kaliteli yongalarıyla düşük gecikme süreleri, iyi overclock potansiyeli ve daha stabil performans sunar. Bu yüzden RAM alırken markadan çok kullanılan bellek yongasına (chip) dikkat edin. Özellikle oyuncular ve performans odaklı kullanıcılar için SK Hynix yongalı RAM'ler genellikle daha iyi sonuç verir.
RAM markasına bakmanıza gerek yok, önemli olan RAM modülünü kimin ürettiğidir. DDR5 tarafında özellikle SK Hynix üretimi modülleri tercih etmeye çalışın. Çünkü SK Hynix, yüksek kaliteli yongalarıyla düşük gecikme süreleri, iyi overclock potansiyeli ve daha stabil performans sunar. Bu yüzden RAM alırken markadan çok kullanılan bellek yongasına (chip) dikkat edin. Özellikle oyuncular ve performans odaklı kullanıcılar için SK Hynix yongalı RAM'ler genellikle daha iyi sonuç verir.
RAM konusu hakkında bende detaylı araştırma yaptım hocam seçtiğim Viper RAM'lerin modülü Hynix'A modül diye biliyorum fakat burada demek istediğim kule tipinin anakart üzerinde RAM'leri ezmemesiydi.