Arkadaşlar Ryzen 5 7500f işlemcim için maksimum 1200 TL civarı kule tipi soğutucu önerir misiniz?
Net bunu almalısınız, 9800x3D'ye bile yetiyor.

Net bunu almalısınız, 9800x3D'ye bile yetiyor.

Kaynak?

Arkadaşlar Ryzen 5 7500f işlemcim için maksimum 1200 TL civarı kule tipi soğutucu önerir misiniz?
Kasanizi bilmeden oneri yapmak dogru degil. Kasaniz nedir?

9800X3D halefi olan 7800X3D'den tasarım sebebiyle daha serin çalışıyor. 7800X3D ile kullananlar olduğuna göre yeterli.
E zamanında dediğiniz L3'e noldu. Bir anda kayıp mı oldu? Konusunu actiginiz boost modu falan kayıp mı oldu bir anda? Ben kaynak soruyorum varsayım değil. Stok ayarlarla Peerless ile 7800x3D'de 90-95 görenlerin konusunda her zaman BIOS'la CO'la ugraşmalarını söylemediniz mi?

Benim önerim de bütçe artırımı yapması halinde Peerless olurdu ancak daha adını bile doğru söyleyemeyen arkadaşlar kasa sormadan öneri yapıyor. Yoksa benim kimseyle bir problemim yok. @ShadowLegion sizi kastetmiyorum.

Bütçe artıramazsanız 1200TL'ye alıp geçebilirsiniz.

@ICrewella

E zamanında dediğiniz l3'e ne oldu. Bir anda kayıp mı oldu? Konusunu actiginiz Boost modu falan kayıp mı oldu bir anda? Ben kaynak soruyorum varsayım değil. Stok ayarlarla peerless ile 7800X3D'de 90-95 görenlerin konusunda her zaman BIOS'la Co'la ugraşmalarını söylemediniz mi?

Benim önerim de bütçe artırımı yapması halinde peerless olurdu ancak daha adını bile doğru söyleyemeyen arkadaşlar kasa sormadan öneri yapıyor. Yoksa benim kimseyle bir problemim yok. @ShadowLegion sizi kastetmiyorum.

Bütçe artıramazsanız 1200TL'ye alıp geçebilirsiniz.

@ICrewella

Varsayım söylemiyorum. Boost moduyla ne alakası var onu da anlamadım? Sıcaklığa etki eden bir şey değil o. Peerless ile 90-95 derece görmesi mümkün değil ayrıca. X3D alan adam oyun oynayacağı için oyunlarda fazlasıyla tutar peerless Assassin. Render testine bakmadım ama bir önemi var mı sence?

Desktop Screenshot 2024.12.06 - 15.58.41.34.webp

7800X3D ile test edilmiş.

Desktop Screenshot 2024.12.06 - 16.03.28.63.webp

Son düzenleme: