Ryzen 5 7500F için soğutucu tavsiyesi

H2onya 7

Uzman
Arkadaşlar yeni AM5 sisteme gectim sıvı sogutma önerir misiniz?
İşlemci: 7500F anakart: ASUS B650r kasa: TD500 V1.
Aklımda Cooler Master Masterliquid ML240 ML V2 var.

Arkadaşlar yeni AM5 sisteme gectim sıvı sogutma önerir misiniz?
İşlemci: 7500F anakart: ASUS B650r kasa: TD500 v1.
Aklımda Cooler Master Masterliquid ML240 ML V2 var.

Kasan kaç mm destekliyor bilmiyorum ama yineden fikrimi belirteyim, aynı fiyatta AIGO AP360 ARGB modeli var onu alabilirisn 7500F e ikisi de hayli hayli yetecektir ancak ileride işlemci yükselticeksen Cooler Master yetersiz kalabilir özellikle 3D işlemcilerde AIGO'nun sıvı soğutması 7800X3D'yi Cyberpunk 2077 S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl gibi oyunlarda rahatlıla 60 65 derecelerde tutabiliyor tabii kasan Max. 240 destekliyorsa ve uzun sürede yükseltmeyeceksen cooler Master'da alınır.

Vatandan alacagım ürünü.

360mm destekliyor.

Mümkünse vatana bakıp söyler misiniz orada 2 bin tllik param varda üstüne koyup alacagım.

Vatandan alacagım ürünü.

360mm destekliyor.

Mümkünse vatana bakıp söyler misiniz orada 2 bin TL'lik param varda üstüne koyup alacagım.

Vatan da 3 bin TL civarında alabileceğiniz güzel bir sıvı soğutma yok ayrıca vatandan alacağınız hemen hemen her ürün piyasa fiyatından daha yukarıda olacaktır içerde nasıl 2 bin TL niz var sadece oradamı kullanbiliyorsunuz? Biraz açar mısınız?

Ürünü iade ettim vatan kart var mış ona aktarmışlar.

İyi mi bu vatanda 3600 suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…