Pompa sorunu.

Çok gürültülü calısması zamanla performansın dusmesi.

Araştırılması lazım belki bu sorun sayılı kişilerde olmuştur her üründe çıkabilir bu eğer bu şikayeti hatrı sayılır derecede fazla görürseniz o zaman tercih değiştirebilirsiniz ama atıyorum 15 20 kişide olduysa sadece yine alınır MSI.

Araştırılması lazım belki bu sorun sayılı kişilerde olmuştur her üründe çıkabilir bu eğer bu şikayeti hatrı sayılır derecede fazla görürseniz o zaman tercih değiştirebilirsiniz ama atıyorum 15 20 kişide olduysa sadece yine alınır MSI.

Reddit'e bu seride bir problem yaşayan göremedim ben. Başka serilerde birkaç kullanıcı pompanın bozulması, yüksek sesli çalışması ya da tortu birikmesi yaşadığını belirtmiş.

Tortu birikmesi ortamdaki tozdan kaynaklanmıyor mu?

Amazon yorumlarında da çoğu kullanıcı sessiz çalıştığını belirtmiş.

Reddit'e bu seride bir problem yaşayan göremedim ben. Başka serilerde birkaç kullanıcı pompanın bozulması, yüksek sesli çalışması ya da tortu birikmesi yaşadığını belirtmiş.

Tortu birikmesi ortamdaki tozdan kaynaklanmıyor mu?

Amazon yorumlarında da çoğu kullanıcı sessiz çalıştığını belirtmiş.

Düzenli tozunu almazsan birikir tabii ki haftada 1 kasaya hava tutup yapışan tozları fırçayla almak lazım.

Bir şey soracagım. Ben Cooler Master Core 2 sıvı sogutmayı aldım kurdum. İşlemci CPU Z testinde 75 derecede ve derecesi zamanlı artarak çalışıyor. Benim anakartımda pump kısmı olmadıgı için cha fanların birine takmıştım. Acaba pompa calısmıyor olabilir mi çünkü pompanın sesini hiç duymuyorum.

Acaba pompa calısmıyor olabilir mi çünkü pompanın sesini hiç duymuyorum.

Taktığınızdan eminseniz çalışmıyor olamaz. Çalışmasa işlemciniz çok daha sıcak çalışır. Pompa zaten çok da sesli bir şey değil. Ayrıca pompa başlığı ile fan başlığı aslında aynı şey. Sadece pompanın başlığının amperi daha yüksek. Ki güncel anakartların herhangi bir fan başlığı 1A veya üstü oluyor. Pompaya rahatlıkla yeter.

Ayrıca o stres testleri, günlük kullanım senaryolarınızı da oyun senaryolarınızı da temsil etmez. Olası en kötü durumun simülasyonu.

Taktığınızdan eminseniz çalışmıyor olamaz. Çalışmasa işlemciniz çok daha sıcak çalışır. Pompa zaten çok da sesli bir şey değil. Ayrıca pompa başlığı ile fan başlığı aslında aynı şey. Sadece pompanın başlığının amperi daha yüksek. Ki güncel anakartların herhangi bir fan başlığı 1A veya üstü oluyor. Pompaya rahatlıkla yeter.

Ayrıca o stres testleri, günlük kullanım senaryolarınızı da oyun senaryolarınızı da temsil etmez. Olası en kötü durumun simülasyonu.

Yani pompa düzgün calısıyor. 75 derece ve ustune cıkması normal degıl bence.

Yani pompa düzgün calısıyor. 75 derece ve ustune cıkması normal degıl bence.

Kule tipi ile aynı performansı vermemesi gerekmiyor mu?