Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam. Hepsinin kutu, fatura ve garantisi var. Anlaştık, öğleden sonra gelip alacak.

 Sistem bileşenleri:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz (garantili, tray)
  • Anakart: ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot, DDR5 desteği)
  • Soğutucu: Thermalright Assassin king 120 SE (5X 6mm ısı borulu, kule tipi)
  • RAM: Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
  • SSD: Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.
  • Ekran kartı: Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
  • Kasa: Enermax starryfort SF217 ARGB temperli cam.
  • PSU: Enermax maxpro III 600W 80+ sertifikalı. 40 bin TL az mı çok mu sizce? Monitörsüz, monitörlü 45'e anlaştık ama adam ister sat ister satma dedi.

Dell G2524H 0.5 ms 280Hz monitör. (Fiyata dahil değil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Az bana kalsa daha fazla alınabilir. 5K o monitöre çok az. Yüksek ihtimalle al satçının biri o. Ucuza sistem topluyor. Bir ay önce ilan açsaydınız 50k verebilirdim.

Sadece kasa 40'ı geçer. Diğer ürünleri yanında bedavaya veriyorsunuz o fiyatta. Bir ay önce olsa alırdım ben hepsini.

Ben işte klavye mouse kulaklık dahilinde 40'a anlaştım monitör arada yok monitör dahil olsaydı 45 demişti, o zaman ben vazgeçeceğim, adam da garip zaten. Size sorduğum gibi sadece ekipman ve kasa ne kadara gider ve monitör ekipman kasa ne kadara gider tahminen?

Ben işte klavye mouse kulaklık dahilinde 40'a anlaştım monitör arada yok monitör dahil olsaydı 45 demişti, o zaman ben vazgeçeceğim, adam da garip zaten. Size sorduğum gibi sadece ekipman ve kasa ne kadara gider ve monitör ekipman kasa ne kadara gider tahminen?

Al satçı yüksek ihtimalle. Bilgisayarın açılıp kapanması yeterli onun için.

@NightWist, 4070'li ikinci el sistem kaça gidecek ? Sıfır 5070 sistem parasına mı satılacak? Hadi ekipmanları da kat 42 olsun. Aklı olan zaten 40 liraya ekran kartını ikinci el alıp bu sistemi sıfıra dizer.

Bu konuyu gelip alacak kişiyle anlaşmadan önce açmak daha mantıklı değil miydi? Adam gelip alacakmış, ayıp olmuş biraz iptal etmen.