Elektronik Ryzen 5 7500F & RTX 4070 Super sistem 36.999 TL

Kasa güncellemesi ile taş gibi sistem, Vatan’ın çıkarttığı kampanyalı sistemler gerçekten ucuz oluyor.

Alana hayırlı olsun. Gerçekten güzel sistem.

Keşke mağazalarda da özelleştirme imkanı sunsalar. Websitesinde değiştirebileceğimiz parçaları mağazada da değiştirebilsek süper olurud.

i5 12400F - 4060 Ti 16 GB DDR 16 GB sistemden geçilir mi? Bu upgrade değer mi? 1080p için kullanacağım.

Bence bu tür geçişlerde bariz fark olmalı ama tercih tabii kişiye göre değişir. 1080p için sistem iyi bence.

Gerek yok. 1080p için değmez. AM5'e geçin elinizdeki anakarti, islemciyi, RAM'i satıp, daha mantıklı.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Bu sistem almak istediğim bir sistemdi malum GTA 6 falan gelecek ona hazırlık diyelim ama kullandığım sistemde 4 aylık 1080p sistem kullanıyorum bugüne kadar 1080p ultrada bir oyunda kastığını görmedim fakat dolarda malum yükseliyor yine her zaman olduğu gibi. Monitör falan almak istemiyorum halihazırda 280 Hz, IPS 1080p monitörüm var 2K 240Hz almak istesem biraz pahalı gereksiz buluyorum 24' için 1080P'den 2K geçmek. GTA 6 dönemine gelene kadar da 5K serisi gelir belki diye de düşünmüyor değilim. Bilemiyorum kafam çok karışık aradım en yakın vatan şubesini tüm parçalarda ellerinde var mış. Kafam çok karışık anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…