Samsung çip.

İçindeki PSU yine iyi değil ki?
BitFenix BPab Bronze D+ seviyesi PSU.
Bu mu? Kalite karşılaştırıyoruz, OC vb. yapılamaması değil. Micron çipli değil, bu yeter.

Windforce modelinde kötü olacağını sanmıyorum çünkü RTX 5000 serisinde kötü soğutmalı model yok. INNO3D vb. ile benzerdir yüksek ihtimal.

BitFenix BPab Bronze D+ seviyesi PSU.

Meh.

Bu mu? Kalite karşılaştırıyoruz, OC vb. yapılamaması değil. Micron çipli değil, bu yeter.

Evet, bu. Samsung B-die haricine iyi demek "?".

Windforce modelinde kötü olacağını sanmıyorum çünkü RTX 5000 serisinde kötü soğutmalı model yok. INNO3D vb. ile benzerdir yüksek ihtimal.

Eski dağıtım paketi çöp, yeni dağıtım paketlerinin de fiyatı uygun olmadıktan sonra alınması için bir sebep yine yok.

Bu kadarı abartı oluyor. Bu fiyata Samsung B- Die veya Hynix-A çipli RAM'e sahip ve B seviyesi PSU'lu RTX 5070 sistem toplayabilir misiniz? 60 bin TL'de olur sıkıntı yok.

2-3 parça 2. el olduktan sonra niye toplanmasın?

Sufır olarak da sanırım aşağı yukarı 65.000 TL gibi bir rakam çıkıyor, kasa eklemedim.
Zaten RAM, kasa (PSU) ve GPU daha ucuz/alt tier olduğu için sistemin fiyatı da o.

Biraz bilgiliyseniz veya yeni bile girmiş olsanız az biraz araştırmayla sistem toplamanın zor bir yanı olmaz.