Ryzen 5 7500F & RTX 5070 12 GB sistem alınır mı?

Bu mantıkla 5060 Ti'ı 4K için önermem çünkü 5070 ile aralarında bariz bir güç farkı var. Ama 5070 4K için şu anda yetersiz demek de işbilmezliktir. Ben iddiamı söylüyorum istediğiniz oyunu 4K'da dener sonuçları yollarım kör değilseniz benimle aynı fikirde olursunuz.

Sen 5060'da 4K kullan dostum. 6X MFG açarsın akar gider değil mi?

Git toksikliğini başka bir yerde at kanka konuyu çevirme 5060 veya 5060 Ti hakkında konuşmuyoruz.

Bu sene içerisinde ve yakın zamanda yapılmış benchmark videolarından bazıları:

2.videoda da tonla oyun var. Bir izleyin bakalım gözle görüleni de inkar edecek misiniz sonrasında.

Çok rahat oynatır, oynatıyor kanka. Aklına bir oyun gelirse sor bana yükler bütün ayarlarda sana sonuçlarını atarım.

Son düzenleme:
O mantıklı önerirsin sen, niye saf güç falan dedin ki şimdi? Saf güçte zar zor 50 FPS'i görüyor oyunların genelinde. 5060Ti ile kökleriz DLSS MFG cart curt, kısarız birkaç ayarı o da yeterli seviyeye gelir.

Olmaz hocam, herkes 5090 almak zorunda 4k için. 16 gb vram bile sınırda, kurtarmaz birakç seneye

Valla insanların büyük kısmı hâlâ 1650, 1660, 2060, 3060 kullanıyor. Açıyor oyununu, gerektiği kadar kısıyor grafiğini oynuyor oyununu. Günümüz oyunlarında ultra grafiklerle yüksek ayar grafikler arasında pek fark yok, düşük grafikler bile güzel görünüyor. Bu kadar kasmaya gerek yok. Ucuz değil bu ekran kartları. 5070 2k kartı ancak 4k da rahat rahat oynanır grafik kısarak gerektiğinde.

2K ultrada MFG 3X-4X + DLSS quality ile düzenli olarak drop yaşatıyor kart %1'ler istikrarlı bir şekilde birkaç dakikada bir 10'un altına düşüyor. Keza 3X-4X gibi yüksek MFG kullandığım için reflex+Boost modunu açsam bile gecikmeler 50ms üstüne çıkıyor. Bu da oyununun savaş mekaniğinin ana etkeni olan parry ve dodge mekaniklerini inanılmaz zorlaştırıyor. Karakterin hareketleri gecikmeli geliyor. Siz 4K'da istediğiniz teknolojilerle oynayınız tutan yok.

Saf güç kelimesini hiçbir yerde kullanmadım bile hocam nerelerden element uyduruyorsunuz başından beri teknolojileri kullanmaktan bahsediyorum zaten.

Yaşadıklarınızı bir kere dahi olsun yaşamadım. O yüzden aynı fikirde de olamıyorum. Benim kart 4K da efil efil esiyor.

Saf güç kelimesini hiçbir yerde kullanmadım bile hocam nerelerden element uyduruyorsunuz başından beri teknolojileri kullanmaktan bahsediyorum zaten.
Güç farkı derken DLSS'i kastetmediğini, kartların raw performansını kastettiğini sen de ben de iyi biliyoruz.

Konuda kimse böyle bir iddiada bulunmadı. Konforlu bir 4K deneyimi için 5070Tİ ve üstü kartlar gerekiyor. Yoksa ayar kısarak 3070 ile de 4K oynanır konu bu değil hocam.

Grafik de kısıyorum teknolojileri de kullanıyorum hocam. 4K'da DLSS performans açmayı bile 2K native Ultraya tercih ederim. 2 tane monitör var önümde biri 4K diğeri 2K. 4K bariz mükemmel bir çözünürlük sunuyor.

Güç farkı derken DLSS'i kastetmediğini, kartların RAW performansını kastettiğini sen de ben de iyi biliyoruz.

Konunun başından beri saf güce dair bir şey kastettiysem oturduğum yerden kalkmak nasip olmasın hocam.

Konuda kimse böyle bir iddiada bulunmadı. Konforlu bir 4K deneyimi için 5070 Ti ve üstü kartlar gerekiyor. Yoksa ayar kısarak 3070 ile de 4K oynanır konu bu değil hocam.

4K hakkında yorum yapan çoğu kişi 4K'da üzer demiş hocam. Gayet bu tarz iddialarda bulunulmuş yani. Arkadaş biraz şakayla karışık abartmış o kadar.

4K hakkında yorum yapan çoğu kişi 4K'da üzer demiş hocam. Gayet bu tarz iddialarda bulunulmuş yani. Arkadaş biraz şakayla karışık abartmış o kadar.
O kadar para verip ultra ayarlarda herhangi bir oyunu oynayamamak insanı üzer çünkü. Sizi mid high oynamak mutlu ediyorsa orası sizin deneyiminiz. Keza MFG açınca latency tecrübe etmediğinizi söylemişsiniz. Latency oluyor ama farketmemişsinizdir muhtemelen. %50'yi geçen latency etkileri oluyor. İsterseniz bıraktığım site üzerinden 30 ve 60 arasında bile nası fark olduğuna bakabilirsiniz. Daha da konuyu uzatmayalım çok farklı yerlere gitti. Lag simulator 2018 by zorndyuke <+ me>

İllaki üzer de konu bu değil. Konu arkadaşların inatla 4K da 5070'in yetersiz kaldığını savunmalarıydı bende bunun olmadığını direttim ki haklıyımda. Kafasını biraz kullanabilen biri 5070'in 4Kdaki performansını görebilir. Latency konusuna gelince, fark etmediğim latency benim için önemli değildir zaten. Olsun ya da olmasın. Online oyun oynamıyoruz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…