Çatlı Reis 10
Uzman
Frame Generation ile oynadığından fark etmemişsin FPS dalgalanmasını 50'nin altına indiği yerler oluyor o oyunda. Bu mantıkla 5060 Ti'ı da 4K için önerebiliriz performans ayarında bazı oyunlarda 60 FPS'i görüyor sonuçta, bir de Frame Generation çaktın mı oh mis.
Bu mantıkla 5060 Ti'ı 4K için önermem çünkü 5070 ile aralarında bariz bir güç farkı var. Ama 5070 4K için şu anda yetersiz demek de işbilmezliktir. Ben iddiamı söylüyorum istediğiniz oyunu 4K'da dener sonuçları yollarım kör değilseniz benimle aynı fikirde olursunuz.
Sen 5060'da 4K kullan dostum. 6X MFG açarsın akar gider değil mi?![]()
Git toksikliğini başka bir yerde at kanka konuyu çevirme 5060 veya 5060 Ti hakkında konuşmuyoruz.
Bu sene içerisinde ve yakın zamanda yapılmış benchmark videolarından bazıları:
2.videoda da tonla oyun var. Bir izleyin bakalım gözle görüleni de inkar edecek misiniz sonrasında.
Arkadaşlar o kadar yeni nesil yazılımlar tanıtıyorlar, FPS'leri 3'e 4'e katlıyorlar; 4K oynatamaz mı gerçekten 5070? Ultra ayar değil de, yüksek ayar açar; ışın izlemeyi Full açmaz da yarım açar ama 60 FPS üzeri 4K açamaz mı oyunları? 5070 segmenti gereği 2K kartı evet ama 4K da oynatır.
Çok rahat oynatır, oynatıyor kanka. Aklına bir oyun gelirse sor bana yükler bütün ayarlarda sana sonuçlarını atarım.
Son düzenleme: